Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 07:54

Καλαμάτα: Κάλεσμα σε αιμοδοσία από τα εργατικά σωματεία του ΠΑΜΕ

Γράφτηκε από την

 

 

Να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία, όπου από χθες Δευτέρα συνάδελφοί τους ξεκίνησαν να δίνουν αίμα στην Καλαμάτα, καλούν τα μέλη τους 4 σωματεία που ανήκουν στο ΠΑΜΕ.

Η αιμοδοσία γίνεται καθημερινά στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (πύλη παλαιού στρατοπέδου, Ανατολικό Κέντρο) από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Ειδικότερα, τα Συνδικάτα Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα και Επισιτισμού - Τουρισμού και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μεσσηνίας, καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας σημειώνουν σε χθεσινή ανακοίνωσή τους - κάλεσμα: “Δυναμώνουμε τη φωνή για μέτρα προστασίας της υγείας όλων των εργαζομένων, όλου του ελληνικού λαού. Δεν μένουμε σιωπηλοί στα μεγάλα κενά, στις μεγάλες τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στο χώρο της υγείας, στα νοσοκομεία, στις μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας. Τα συνδικάτα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και με μεγαλύτερη ορμή προασπίζονται τους εργαζόμενους μέσα στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς εκεί που σήμερα οξύνεται η εργοδοτική επίθεση. Με αίσθημα ευθύνης παίρνουμε όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας των συνανθρώπων μας. Θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί και αυτή τη δοκιμασία με αλληλεγγύη, οργάνωση και διεκδίκηση. Καλούμε τα μέλη των συνδικάτων να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία, από τη Δευτέρα, όπου μέλη των συνδικάτων από τις 8 π.μ. ξεκίνησαν δίνοντας αίμα. Η αιμοδοσία θα γίνεται καθημερινά στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (Πύλη παλαιού στρατοπέδου, Ανατολικό Κέντρο) από τις 08:00 έως 14:00”.