Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 08:09

Από σήμερα η έκτακτη αιμοδοσία στα Cosmos Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Τριήμερη έκτακτη αιμοδοσία θα διοργανώσουν από σήμερα έως την Παρασκευή (9 π.μ. - 2 μ.μ.) η Δημ. Βλαχονικολός & Σία ΙΚΕ και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Cosmos Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, το κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης «Διάπλαση» και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, εντός του εμπορικού καταστήματος Cosmos, στην οδό Ιατροπούλου 20 & Πλατεία Βασ. Γεωργίου.

Η αιμοδοσία θα έχει μήνυμα «Μένουμε ψύχραιμοι - δίνουμε αίμα». Στο χώρο διεξαγωγής θα τηρηθούν από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας της ατομικής υγείας.

Στην έκτακτη αυτή αιμοδοσία θα δώσουν το παρών εναλλάξ ο Ιατρός Διευθυντής του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Σταύρος Τσιμικλής, η υπεύθυνη του Τμήματος Αιμοδοσίας Αγγελική Καπόγλη, η επικουρική ιατρός Ελένη Παγάνη, καθώς και νοσηλεύτριες του Τμήματος Αιμοδοσίας. Την αιμοδοσία στηρίζουν η "Ε" και το eleftheriaonline.gr.

 

(Φωτογραφία αρχείου)