Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 17:11

Πετυχημένη αιμοδοσία στο Κοπανάκι

Γράφτηκε από την
Πετυχημένη αιμοδοσία στο Κοπανάκι

 

Είκοσι δύο μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Κοπανάκι από το Σύλλογο Απανταχού Κοπανακαίων, σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και συλλόγους της περιοχής.

Σε σχετική ανακοίνωση από το Σύλλογο Απανταχού Κοπανακαίων αναφέρεται:

«Το περασμένο Σάββατο το πρωί, 22 μικροί ήρωες της καθημερινότητάς μας έστειλαν ένα μήνυμα: "Ο εθελοντισμός και η προσφορά στον συνάνθρωπο, είναι τρόπος ζωής!". Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε, αυτά είναι τα παραδείγματα που μας στηρίζουν και δίνουν ελπίδα για το αύριο! Ας σταθούμε στην Πράξη και ας αφήσουμε στην άκρη πράξεις ποσοτικού απολογισμού. Ούτως ή άλλως, τα ευεργετικά αποτελέσματα μιας αιμοδοσίας φαίνονται όταν παρουσιαστεί η ανάγκη.

Ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδίας τους εθελοντές αιμοδότες μας, τους προέδρους, τα Δ.Σ. και τα μέλη των συλλόγων που συνεργάστηκαν, το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και ιδιαίτερα την γιατρό του χωριού κ. Χαρά Κωνσταντινίδη-Δριμή. Θερμές ευχαριστίες επίσης οφείλουμε και προς τον Δήμο Τριφυλίας για την προβολή και το προσφερόμενο κέρασμα.

Στηρίζοντας την τράπεζα αίματος του χωριού σου, επενδύεις στη ζωή!».

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER