Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 18:49

Καλαμάτα: Υποστήριξη παιδιών από εκπαιδευτικούς ζητούν τα Παιδικά Χωριά SOS

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Υποστήριξη παιδιών από εκπαιδευτικούς ζητούν τα Παιδικά Χωριά SOS

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και το Κέντρο Επαγγελματικής και Οικογενειακής Υποστήριξης Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος κάνουν έκκληση σε όσους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν, να βοηθήσουν μαθητές των οποίων οι γονείς δεν έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν τα παιδιά τους αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Σε κάθε δεδομένη χρονική στιγμή οι ανάγκες των δύο Κέντρων της Καλαμάτας σε εθελοντές αλλάζουν. Ετσι αυτή τη στιγμή χρειάζονται εθελοντές για τα εξής μαθήματα: Φιλολογικά Γυμνασίου - Λυκείου. Μαθηματικά Γυμνάσιου - Λυκείου. Φυσική / Χημεία Γυμνασίου - Λυκείου. Οικονομικά. Κοινωνιολογία. Μαθήματα Δημοτικού.
Επίσης τα Κέντρα για την καλύτερη λειτουργία τους έχουν ανάγκη εθελοντές για γραμματειακή υποστήριξη. Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να γίνετε εθελοντής επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
1) Για τα μαθήματα Λυκείου και για γραμματειακή υποστήριξη: 27210 98660 και 6941-660532 (Δευτέρα έως Παρασκευή 3 – 8.30 μ.μ., Παναγιώτα Μηλίτση κοινωνική λειτουργός).
2) Για τα μαθήματα Δημοτικού και Γυμνασίου: 27216 00725 (Δευτέρα έως Παρασκευή 3 - 8 μ.μ., Παναγιώτα Κοπίτα κοινωνική λειτουργός).


NEWSLETTER