Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 10:44

Η Ενωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζει ευάλωτες οικογένειες

Γράφτηκε από την
Η Ενωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζει ευάλωτες οικογένειες


Η Ενωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζει ευάλωτες οικογένειες αυτή τη δύσκολη περίοδο, που έχουν πληγεί οικονομικά από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Με 4 πακέτα δωρεάς, από 5 έως 50 ευρώ, μπορεί κανείς να προσφέρει τη στήριξή του απλά συμμετέχοντας στην προσπάθεια ή εξασφαλίζοντας το γιορτινό τραπέζι για μια 4μελή οικογένεια.
Μαζί στις γιορτές #MazistisGiortes προσφέρουμε τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, στηρίζουμε οικογένειες σε ανάγκη τις γιορτές με ένα κλικ στο:
https://www.supportmazi.gr/campaigns/5469-LzUXjkTMBC.html

Η ΑΝΑΓΚΗ
Τα αιτήματα που λαμβάνει η κοινωνική υπηρεσία της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αυξηθεί κατά 50% από την έναρξη της πανδημίας και η κατάσταση επιδεινώνεται μέρα με την μέρα. Πρόκειται για οικογένειες που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα και αναγκάζονται πλέον να ζουν στο όριο της φτώχειας. Οικογένειες με ανήλικα παιδιά που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες. Μπορούμε να γίνουμε μέρος της προσπάθειας, αγκαλιάζοντας την πρωτοβουλία της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί» να προσφέρει όλα τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι αυτών των οικογενειών.

Ο ΣΤΟΧΟΣ
Με την πολύτιμη βοήθεια όλων μας, το «Μαζί για το Παιδί» έβαλε ως στόχο να συγκεντρωθεί το ποσό των 8.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει το γιορτινό τραπέζι σε 160 οικογένειες.
Εμείς, με ένα απλό κλικ μπορούμε να συμβάλουμε επιλέγοντας το ποσό της δωρεάς μας, και στη συνέχεια μπορούμε να μοιραστούμε την κίνησή μας για να εμπνεύσουμε κι άλλους να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση προσφοράς, με ανάρτηση στο Facebook ή το Instagram με hashtag #mazistisgiortes #supportmazi #mazigiatopaidi κάνοντας tag @mazigiatopaidi


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
1. Μπείτε στο www.supportmazi.gr/mazistisgiortes
2. Επιλέξτε το ποσό δωρεάς σας

3. Ολοκληρώστε τη συνεισφορά σας

4. Για να τα κάνετε όλα αυτά κάντε κλικ εδώ:
https://www.supportmazi.gr/campaigns/5469-LzUXjkTMBC.html
tag @mazigiatopaidi
Με 5 ευρώ συμμετέχω στον βαθμό που μπορώ.
Με 15 ευρώ εξασφαλίζω τη γαλοπούλα της οικογένειας.
Με 25 ευρώ εξασφαλίζω γαλοπούλα και βασιλόπιτα.
Με 50 ευρώ εξασφαλίζω το γιορτινό τραπέζι για μια 4μελή οικογένεια.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που συνεργάζονται από το 1996 για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών ετησίως στη χώρα μας. Παράλληλα με τη στήριξη των σωματείων-μελών της, η Ενωση «Μαζί για το Παιδί» προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, αγκαλιάζοντας παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Πιστή στο όραμά της για ένα πανελλαδικό δίκτυο αρμονικής συνύπαρξης και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των φορέων παιδικής προστασίας, η Ενωση βοηθά, πλέον των μελών της, περισσότερους από 200 φορείς για παιδιά πανελλαδικά, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της, που συμπυκνώνεται στη ρήση «η ισχύς εν τη ενώσει», ώστε να βοηθά παιδιά και οικογένειες καθώς και άτομα με αναπηρία, άμεσα και αποτελεσματικά.
To 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».


NEWSLETTER