Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 07:50

Πετυχημένη αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Πετυχημένη αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε την παραμονή των Χριστουγέννων η ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας με τη ΔΗΜ. Τ.Ο. Τριφυλίας, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Αρκετές και αρκετοί έδωσαν το «παρών» δίνοντας αίμα, και μεταξύ αυτών ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς και ο γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης. Παρευρέθηκαν επίσης και συνεχάρησαν τα τοπικά στελέχη για αυτή τους την πρωτοβουλία ο βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Αναστάσιος Σκοπετέας.

Με την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας Νίκος Αντωνόπουλος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Σας ευχαριστώ όλους που ανταποκριθήκατε σε αυτή την προσπάθεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο αποδεικνύουμε έμπρακτα πως στηρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας καθώς και κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Συστήνω ανεπιφύλακτα όπως και κάθε χρόνο σε όλους, να διαθέσουν πέντε λεπτά από τον χρόνο τους και να χαρίσουν ζωή. Το συναίσθημα μετά τη διαδικασία της αιμοληψίας είναι πραγματικά μοναδικό. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο το προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας για την ομαλή διαδικασία και τη διασφάλιση όλων των μέτρων ασφαλείας».

 

 


NEWSLETTER