Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 20:36

Δωρεές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Δωρεές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

 

Δωρεές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού έλαβε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας τόσο από ιδιώτες όσο και από το Σωματείο Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Λαμπρόπουλου: «Ο κ. Σταύρος Γκότσης  και η κ. Άννα Πήττα με την παρουσία τους μας προσέφεραν  ένα τροχήλατο μόνιτορ  μέτρησης ηλεκτροκαρδιογραφήματος, αναίμακτης πίεσης, παλμικής οξυμετρίας και θερμοκρασίας (Σειρά Β1x5P patient monitor) για τις ανάγκες της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας. Ο κ. Σταύρος Γκότσης  και η κ. Άννα Πήττα προχώρησαν σε ακόμη μία δωρεά, αντιλαμβανόμενοι το βάρος και την ευθύνη που φέρει ο τομέας της υγείας, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι που υπηρετούν σ’ αυτόν. Η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας τους ευχαριστεί θερμά που επέδειξαν κοινωνική ευθύνη και αλληλεγγύη στη δύσκολη χρονική συγκυρία εξαιτίας των έκτακτων αναγκών που έχει προκαλέσει η πανδημία».

Επίσης το ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας και η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας αποδέχθηκαν ομόφωνα τη δωρεά του  Σωματείου Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος για την κάλυψη των αναγκών της Παιδιατρικής Κλινικής Κυπαρισσίας, που αφορά: α) Ένα τροχήλατο μόνιτορ για την παρακολούθηση ζωτικών σημείων με ενδείξεις κορεσμού οξυγόνου, σφίξεων, αρτηριακής πίεσης και ηλεκτροκαρδιογράφο για βρέφη και παιδιά, β) Ενα νεφελοποιητή φαρμάκων με συμπιεστή.

«Το Σωματείο παρέδωσε τον παραπάνω ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά έμπρακτα τη συμπαράστασή του στον αγώνα της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη δωρεά, η οποία είναι σημαντική για την ομαλή λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας».

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER