Σάββατο, 11 Μαϊος 2013 09:13

Διακοπές ρεύματος στην Τριφυλία από το ψιλόβροχο

Γράφτηκε από τον
Διακοπές ρεύματος στην Τριφυλία από το ψιλόβροχο

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε περιοχές της Τριφυλίας σημειώθηκαν τόσο χθες όσο και προχθές το απόγευμα από σημαντικές βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ.

 

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης όταν στην κεντρική γραμμή που ηλεκτροδοτεί την πόλη της Κυπαρισσίας εκδηλώθηκε φωτιά σε στύλο από σπινθήρα λόγω της αυξημένης υγρασίας αφού είχε προηγηθεί ψιλόβροχο. Από την φωτιά καταστράφηκε ο στύλος. Για την κατάσβεσή της χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική, ενώ οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ είχαν κάνει διακοπή ρεύματος. Οπως μας εξήγησε ο προϊστάμενος του γραφείου της ΔΕΗ στα Φιλιατρά Παναγιώτης Ανδριανόπουλος, για να μην μείνει όλη η πόλη της Κυπαρισσίας χωρίς ρεύμα, τροφοδοτήθηκε από άλλη γραμμή και έτσι καλύφθηκαν περίπου τα 4/5 των καταναλωτών. Εμεινε μόνο ένα κομμάτι της πόλης στην βόρεια είσοδό της χωρίς ρεύμα έως τις 10 περίπου το βράδυ, μέχρι οι τεχνικοί να αποκαταστήσουν προσωρινά το πρόβλημα. 

Χθες το πρωί έγινε πάλι διακοπή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12.20 το μεσημέρι, πάλι στο τμήμα αυτό, αφού έγιναν εργασίες για την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος. 

Χθες το μεσημέρι λίγο μετά τη 1, βλάβη σε μετασχηματιστή στη γραμμή Φιλιατρών – Γαργαλιάνων προκάλεσε για περίπου 15 λεπτά μια ακόμη διακοπή στις περιοχές αυτές.

 


NEWSLETTER