Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 16:10

Eθελοντική αιμοδοσία στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πύλου

Γράφτηκε από την

Τη 14η εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πύλου την Κυριακή η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Κυριών Πύλου, υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου - Νέστορος.

Όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση από τον Δημήτριο Λαμπρόπουλο αναπληρωτή διοικητή Γ.Ν. Μεσσηνίας - Ν.Μ Κυπαρισσίας: «Στην αιμοληψία που πραγματοποιήθηκε προσήλθαν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και στην ανάγκη για αιμοδοσία προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες συμπολιτών μας που μεταγγίζονται τακτικά, ασθενών που χρειάζεται να χειρουργηθούν, αλλά και σε άλλες ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας, με απόλυτη ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής, οι εθελοντές αιμοδότες. Ευχόμαστε η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες κοινωνικές ομάδες και άτομα. Το πρόβλημα της έλλειψης αίματος έχει δραματικές διαστάσεις στην πατρίδα μας και μόνο η εθελοντική αιμοδοσία όλων μας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυσή του.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Σύλλογο Κυριών Πύλου για την τέλεια οργάνωση και άψογη συνεργασία, καθώς και όλους τους εθελοντές αιμοδότες».

Κ.Μπ.