Κι έστειλαν μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η γιατρός του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας Τζίνα Μπουζαλά σημείωσε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος “όπως κάθε χρόνο, έρχεται και φέτος να βοηθήσει το έργο της αιμοδοσίας με μία πράξη αγάπης και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο”. Ευχήθηκε “και άλλοι σύλλογοι και οι εθελοντές αιμοδότες να παραδειγματιστούν, για να μπορέσουμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της αιμοδοσίας”, επισημαίνοντας πως “είναι ιδιαίτερα αυξημένες και πραγματικά το κάλεσμα σε όλους είναι από καρδιάς”.
Από τους εθελοντές αιμοδότες δικηγόρους:
Ο Γιάννης Ζέρβας παρατήρησε ότι “η αιμοδοσία του συλλόγου μας είναι μια πράξη ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και σε συναδέλφους μας, γιατί πολλοί από μας έχουν χρειαστεί αίμα τα προηγούμενα χρόνια σε δύσκολες εγχειρήσεις που έχουν κάνει. Προσπαθούμε να οργανώνουμε δύο φορές τον χρόνο αιμοδοσία, για να προσφέρουμε κι εμείς κάτι ελάχιστο στην κοινωνία”.
Ο Αλέξανδρος Δημαρέσης δήλωσε ότι “δίνουμε αίμα για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Καλό θα είναι όσο περισσότεροι μπορούμε να ερχόμαστε και να δίνουμε αίμα. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο και είναι κάτι καλό”.
Η Μαρία Σωτηροπούλου επεσήμανε πως “είναι μια σημαντική πράξη αλληλεγγύης, βοήθειας προς τον οποιονδήποτε έχει ανάγκη και όλοι πρέπει να στηρίξουμε”.
Ο Αλέξανδρος Μαργέλης σημείωσε ότι “πιστοί στο ραντεβού μας στον Δικηγορικό Σύλλογο, κάνουμε μια πράξη ζωής και προτρέπω όλους τους συμπολίτες μας να αφιερώνουν 10 με 20 λεπτά τον χρόνο για μια τόσο απλή πράξη, που μπορεί να βοηθήσει τους συμπολίτες μας”.
Γ.Σ.