Δευτέρα, 02 Μαϊος 2011 12:31

Η Πανελλήνια Συνάντηση Αεροπτεριστών στην Ανω Βέργα

Γράφτηκε από την

Ένα μοναδικό θέαμα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν  την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή της Πρωτομαγιάς στην Άνω Βέργα και στο τέρμα της οδού Ναβαρίνου.

 

Σ’ ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας, μεταξύ βουνού και θάλασσας πραγματοποιούνταν, όποτε το επέτρεπε ο καιρός, πτήσεις με μονό και διπλό αλεξίπτωτο πλαγίας και άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες, δωρεάν για δημότες και επισκέπτες της πόλης μας.

 

Πάνω από 30 αεροπτεριστές, εκπαιδευτές, εκπαιδευόμενοι και συνοδοί, μεταξύ αυτών και κάποιοι από τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας και δεκάδες φίλοι των «extreme sports», βρέθηκαν κοντά στις εκδηλώσεις, απόλαυσαν τις συνθήκες και την ιδιαίτερη ομορφιά της πλαγιάς, πήραν πληροφορίες, αντάλλαξαν γνώμες και εμπειρίες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

 

Αυτοί που «τόλμησαν» να δοκιμάσουν πτήσεις με διπλό αλεξίπτωτο, έζησαν συναρπαστικές εμπειρίες, πετώντας με τη συντροφιά του Δημήτρη Παπαδογιάννη, Πρωταθλητή Ελλάδος τρεις φορές στο αλεξίπτωτο πλαγιάς σε αγώνα προσγείωσης στόχου.

Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Κ.Ε. "Φάρις" Δήμου Καλαμάτας

τ: 2721095611 /  6948591321

e-mail: faris@kalamata.gr