Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 21:16

Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Κέλλυ Μακροπούλου»: Επιτυχόντες έλαβαν τα διπλώματα τους

Διπλώματα από διάσημους αναγνωρισμένους ξενόγλωσσους πανεπιστημιακούς φορείς έλαβαν οι επιτυχόντες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Κέλλυ Μακροπούλου».

Επιτυχόντες, οικογένειες και φίλοι ήταν προσκεκλημένοι στη χαρούμενη αυτή εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας. 

Συνεχίζοντας την μακρά παράδοση  η διευθύντριαΚέλλυ Μακροπούλου πλαισιωμένη από το άρτια εκπαιδευμένο και αφιερωμένο προσωπικό της όντως υπεύθυνο για τα εξαιρετικά αποτελέσματα των μαθητών ανέφερε ότι η χρυσή συνταγή για την επιτυχία των μαθητών οφείλεται ειδικά στο υψηλό επίπεδο επικοινωνιακής διδασκαλίας και ταυτόχρονα στη στενή συνεργασία μεταξύ γονέων-καθηγητών και μαθητών. Το ΚΞΓ «Κέλλυ Μακροπούλου» παρέχει στους μαθητές μια σφαιρική εκπαίδευση για την άριστη εκμάθηση της αγγλικής (και άλλων γλωσσών) αρχίζοντας από το νηπιαγωγείο μέχρι τα πτυχία του Proficiency. Μαθητές επίσης πήραν τα πτυχία τους από αναγνωρισμένα Γαλλικά και Γερμανικά Πανεπιστήμια.  

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία της Κέλλυς Μακρόπουλου που για πολλές δεκαετίες προσφέρει υψηλού επιπέδου εκμάθηση ξένων γλωσσών και επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο της μάθησης μέσα στην τάξη, την δυναμική της ομάδας και πως αυτή μπορεί να δώσει κίνητρο σε κάθε μαθητή να αποκτήσει τις γνώσεις που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.