Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 21:51

Στο Πανεπιστήμιο θέλουν το Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης οι φοιτητές

Γράφτηκε από την

Να επανεξετάσει τη στάση του -μη εμμένοντας δηλαδή να επανακάμψει στο Δήμο Μεσσήνης η κυριότητα του Φιλοσοφικού Κέντρου- καλούν το δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο, με επιστολή τους, οι σύλλογοι φοιτητών από τα δύο τμήματα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Η σχετική επιστολή, όπως είπαν φοιτητές στην «Ε», βρίσκεται ήδη στα χέρια του Στ. Αναστασόπουλου, από τον οποίον αναμένουν πλέον να απαντήσει.
«Θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να σκεφτείτε εκ νέου την απόφασή σας, καθώς οι δηλώσεις σας δεν συνάδουν με την επιθυμία που έχετε εκφράσει για στήριξη των Πανεπιστημιακών Σχολών στο Δήμο Μεσσήνης. Επιδιώκουμε τη συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης και είμαστε πρόθυμοι στους ήδη έτοιμους χώρους που έχει ολοκληρώσει το Πανεπιστήμιο να συνεργαστούμε, εμείς οι φοιτητές, για εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος» καταλήγει η επιστολή, την οποία υπογράφουν εκ μέρους των Δ.Σ. των δύο συλλόγων οι πρόεδροι Διονύσης Τριαντάφυλλος και Αφροδίτη Πέτσα και οι γραμματείς Χριστίνα Μπούρα και Ειρήνη Ταμπάκη.