Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 21:55

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαθηματικών

Γράφτηκε από την

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Υπέρ» σε συνεργασία για τη Μεσσηνία με το Φροντιστήριο Μ.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ διοργανώνουν τον πρώτο πανελλήνιο διαγωνισμό στα Μαθηματικά για μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω του eleftheriaonline.gr
Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στα θέματα που αντιστοιχούν στην τάξη που φοιτούν: Α' Γυμνασίου, Β' Γυμνασίου, Γ' Γυμνασίου, Α' Λυκείου, Β' Λυκείου ή Γ' Λυκείου. Διευκρινίζεται ότι κάθε μαθητής μπορεί να διαγωνιστεί μόνο σε ένα επίπεδο το οποίο πρέπει να αντιστοιχεί στην τάξη στην οποία φοιτά. Κάθε μαθητής έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει δύο φορές στο διαγωνισμό, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να ξανασκεφτεί κάποιες απαντήσεις. Σε περίπτωση που ξεπεράσει το όριο των δύο συμμετοχών, ακυρώνεται η συμμετοχή του στο διαγωνισμό. Στόχος μας είναι να δοκιμάσουν οι μαθητές τις δυνατότητές τους στα Μαθηματικά και να αναμετρηθούν με θέματα Μαθηματικών που απαιτούν γνώση και φαντασία κινούνται όμως μέσα στο πλαίσιο που ορίζεται από τη διδακτέα και εξεταστέα ύλη κάθε τάξης.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 1-12-2011 έως 31-12-2011. Οι απαντήσεις στα θέματα, καθώς και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις αρχές Ιανουαρίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο Φροντιστήριο Μ.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ, τηλ. 27210 86210.

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό πατήστε εδώ


NEWSLETTER