Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 17:41

ΤΕΙ Πελοποννήσου: Μέχρι 20 Ιουλίου αιτήσεις για μεταπτυχιακό στον Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό

Γράφτηκε από την
ΤΕΙ Πελοποννήσου: Μέχρι 20 Ιουλίου αιτήσεις για μεταπτυχιακό στον Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό

Μέχρι και τις 20 Ιουλίου θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο “Διοίκηση και Χρηματοοικονομικός Σχεδιασμός για Στελέχη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα”, το οποίο διοργανώνει το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του πρώτου κύκλου σπουδών ΑΕΙ της Ελλάδας ή ανάλογων ιδρυμάτων του εξωτερικού, ενώ παρέχεται η δυνατότητα για ευέλικτες μορφές εκπαίδευσης αλλά και μερικής φοίτησης, καθώς -όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση- “το Τμήμα ΛΟΧΡΗ έχει συμβληθεί με την Google και κάνει πλήρη χρήση της πλατφόρμας G-Suite for Education”.

Οπως σημειώνεται εξ άλλου, το εν λόγω πρόγραμμα -το οποίο απευθύνεται σε στελέχη του Δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα- “πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία έγκρισης της επανίδρυσής του βάσει των νέων απαιτήσεων και προϋποθέσεων που έθεσε ο Ν. 4485/2017” και ως εκ τούτου “θα συνεχίσει και τα επόμενα έτη να λειτουργεί, αρχής γενομένης από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019”.

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό “έχει ως βασικό σκοπό την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων μεταπτυχιακού επιπέδου στο πεδίο της οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας των επιχειρήσεων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, και της κοινωνικής οικονομίας, καθώς και η απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων σε σχέση με τη βέλτιστη χρηματοοικονομική στρατηγική κάθε εταιρικής μονάδας, από την εξεύρεση πηγών χρηματοδότησης έως και τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και εφαρμόσιμου οικονομικού προγραμματισμού”.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες για τους όρους υλοποίησης του ΠΜΣ και την εκπαιδευτική διαδικασία, θα πρέπει να απευθύνονται στο τηλέφωνο 27210 45216 και στην ιστοσελίδα http://e-mba.teipel.gr.


NEWSLETTER