Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 14:03

Διήμερες εκδηλώσεις 17-18 Μαρτίου από το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στο Ίδρυμα Ζαφείρη

Γράφτηκε από την
Διήμερες εκδηλώσεις 17-18 Μαρτίου  από το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες  στο Ίδρυμα Ζαφείρη

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες διοργανώνει διήμερες εκδηλώσεις 17 και 18 Μαρτίου 2012 με στόχο να δοθούν βασικές πληροφορίες σε ειδικούς, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες γύρω από τα θέματα του παιχνιδιού, της ανάπτυξης και της διατροφής των παιδιών.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη με κύριο εισηγητή τον έγκριτο παιδίατρο νευροαναπτυξιολόγο Δρ. Δ. Δημητρίου Παπαβασιλείου MD PhD, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, ο οποίος επισκέπτεται για δεύτερη φορά την περιοχή μας ύστερα από πρωτοβουλία του Συλλόγου μας. Ο Δρ. Δημητρίου πρόκειται να αναπτύξει αναλυτικά και κατανοητά τα παραπάνω θέματα σύμφωνα πάντα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου 17-18/03/12. Θεωρούμε τη συμμετοχή όλων των γονέων και κηδεμόνων πολύ σημαντική καθώς η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με διάλογο-συζήτηση με γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς γύρω από τα θέματα που θα παρουσιαστούν. Στο τέλος θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σάββατο 17/03/2012 ώρα 19:00 Ίδρυμα Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη

Συμβουλευτική γονέων και εκπαιδευτικών από τον παιδίατρο νευροαναπτυξιολόγο Δρ. Δ. Δημητρίου Παπαβασιλείου MD PhD με θέμα: Παιχνίδι & ανάπτυξη - διατροφή & ανάπτυξη.

Κυριακή 18/03/2012 ώρα: 20:00 Ίδρυμα Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη

Μουσική εκδήλωση - συναυλία έντεχνου & λαϊκού με συμμετοχή χορευτών από Συλλόγους της περιοχής μας.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις του διημέρου, θα διοργανωθεί παζάρι αγάπης για την οικονομική στήριξη του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Το ΔΣ του Συλλόγου


NEWSLETTER