Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 13:57

Δεύτερος κύκλος του ομίλου STEAM στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Δεύτερος κύκλος του ομίλου STEAM στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Δεύτερος κύκλος του ομίλου STEAM (ερευνώ - χαίρομαι - ανακαλύπτω) για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α' Δημοτικού Σχολείου λειτουργεί στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, όπως τα εν λόγω εκπαιδευτήρια γνωστοποιούν με σχετική ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται, ειδικότερα, ότι “ο όμιλος STEAM είναι ένα ταξίδι που πραγματοποιούν τα παιδιά μέσα από την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική, τα Μαθηματικά αλλά και την Τέχνη, που εκτός από τη χαρά της δημιουργίας, τα βοηθά να αγαπήσουν τις επιστήμες με βιωματικό και παιγνιώδη τρόπο”.

Ο όμιλος λειτουργεί σε αυτοτελείς κύκλους τεσσάρων ή έξι συναντήσεων, κάθε Παρασκευή από τις 6 έως τις 7.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων.

Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, για παιδιά Νηπιαγωγείου (γεννημένα το 2013) και Α' τάξης Δημοτικού Σχολείου. Εχει τίτλο “Καρουζέλ” και υπεύθυνες για την υλοποίησή του είναι οι νηπιαγωγοί Χριστίνα Κωνσταντοπούλου και Αντζυ Μπούρα.

Οι ενδιαφερόμενοι για επιπλέον πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του σχολείου 27210 92022, 27210 92122 και στο e-mail: nipiagogeio@bougas-school.gr.