Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 20:33

“Σύγχρονο Floral Design” στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
“Σύγχρονο Floral Design” στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

 

Τη διεξαγωγή ενός νέου Πιστοποιημένου Προγράμματος με τίτλο “Σύγχρονο Floral Design” ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην εκπαίδευση στο παραπάνω αντικείμενο και απευθύνεται: 1) Σε επαγγελματίες ανθοπώλες, event planners, ανθοδέτες, διακοσμητές φυτωριούχους και λοιπούς επαγγελματίες του κλάδου της ανθοκομίας και της διακόσμησης, 2) Σε φοιτητές και απόφοιτους ΑΕΙ ανεξάρτητα με το γνωστικό αντικείμενο,

3) Σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, να εργαστούν σε επιχειρήσεις του χώρου, αλλά και σε αρχάριους που θέλουν να ειδικευτούν στο συγκεκριμένο κλάδο και να εργαστούν σε αυτόν. Το πρόγραμμα βασίζεται στην ασύγχρονη εξ ‘ αποστάσεως εκπαίδευση που σημαίνει ότι η μελέτη του υλικού γίνεται μέσω κατάλληλης πλατφόρμας στο χρόνο που εξυπηρετεί τον/την εκπαιδευόμενο/η. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και 2ήμερο workshop με πρακτική άσκηση η οποία μπορεί να γίνει δια ζώσης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ή εξ’ αποστάσεως (σε ζωντανή σύνδεση).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το floraldesignuop.com.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER