Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 14:38

Κατατακτήριες για το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Κατατακτήριες για το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

 

Το Δεκέμβριο θα γίνουν οι κατατακτήριες εξετάσεις του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 για την εισαγωγή στο τρίτο εξάμηνο σπουδών του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.

 

Η κατάταξη θα γίνει με γραπτές εξετάσεις και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στη γραμματεία του Τμήματος στο παλιό στρατόπεδο από την 1η έως και τις 15 Νοεμβρίου. 

Απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά: αίτηση και αντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών. Για πτυχιούχους εξωτερικού, συνυποβάλλεται και βεβαίωση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ) ή από το όργανο που έχει την αρμοδιότητα αναγνώρισης του τίτλου σπουδών. 

 

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στη σχολή (ώρα 9 το πρωί), ως εξής: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, 9 Δεκεμβρίου. Εισαγωγή στην Αρχαιολογική Θεωρία, 10 Δεκεμβρίου. Εισαγωγή στην Αρχαία, Βυζαντινή και Νεότερη Ιστορία, 11 Δεκεμβρίου.