Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 21:11

Νέο Δ.Σ. στην Ενωση Αγιοφλωριτών "Ο Πάμισος"

Γράφτηκε από την

Νέο Δ.Σ. εξέλεξε η Μεσσηνιακή Ενωση Αγιοφλωριτών "Ο Πάμισος", ενώ  έκοψε την πίτα για το 2015 και πραγματοποίησε την αποκριάτικη εκδήλωσή του στον Αγιο Φλώρο.

Στις εκλογές που έγιναν στην Αθήνα, στις 14 Φεβρουαρίου, εξελέγη το νέο Δ.Σ. της Ενωσης που συγκροτούν:

Πρόεδρος Αννα Αναστασοπούλου. Αντιπρόεδρος Ελπινίκη Βέργη. Γραμματέας Μάρκος Σγάντζος. Ταμίας Ευγένιος Σγάντζος.

Κοσμήτορας Παναγιώτης Γεωργακόπουλος. Μέλη Μαρία Ζαρκάδα, Γεώργιος Λαγόγιαννης.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή αναδείχθηκαν: Πρόεδρος Νίκη Σπυροπούλου. Μέλη Ανδρέας Εξηνταβελόνης, Βασιλική Κουρνέτα.

Πριν την εκλογική διαδικασία η Ενωση έκοψε την πίτα της και στη γενική συνέλευση που ακολούθησε, εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ. και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση.

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, Τυρινή των Αποκριών, η Ενωση πραγματοποίησε στον Αγιο Φλώρο, στο καφενείο Χαντζή, την αποκριάτικη συνεστίασή της. Προσεφέρθηκαν δωρεάν εδέσματα στους 

συνδαιτυμόνες, ντόπιους και επισκέπτες.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 4.30 το απόγευμα, στο καφενείο Χαντζή, η Ενωση οργανώνει μια ακόμα ιατρική ενημέρωση για τους κατοίκους του χωριού και για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη της ευρύτερης περιοχής, με ομιλητή το γιατρό - πνευμονολόγο Παντελή Αβαρλή.

Επίσης, η Ενωση ενημέρωσε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν δύο εθελοντικές ομάδες, όπως έχει αποφασιστεί: Εθελοντών/ριών για τις διάφορες εκδηλώσεις του συλλόγου μας και εθελοντών/ριών για την πολιτιστική κληρονομιά του χωριού, το περιβάλλον και τις διάφορες δομές.