Παρασκευή, 01 Μαϊος 2015 15:22

Συνεχίζονται τα σεμινάρια παραδοσιακής και φυσικής καλλιέργειας το Αγρόκτημα "Φοίφα"

Μετά από την παρουσίαση των βασικών αρχών και αξόνων της Παραδοσιακής και Φυσικής Καλλιέργειας στο πρώτο εργαστήριο για μικρούς και μεγάλους , νυν και μέλλοντες καλλιεργητές, ήρθε η ώρα για το δεύτερο.

Το Σάββατο (2/5) από τις 10:30 π.μ. έως και τη 1 μ.μ., το Αγρότημα "Φοίφα" μας περιμένει για να δούμε πιο προσεκτικά την διαδικασία  δημιουργίας των σπορόφυτων, από παραδοσιακές ποικιλλίες και να μας ενημερώσει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσουμε, αυτά που θα πάρουμε μαζί μας. Ο καιρός είναι ιδανικός για να ξεκινήσει κάποιος τον μικρό αυτόνομο σπιτικό του κήπο, να τον δει να αναπτύσσεται και να απολαύσει τους καρπούς του μέσα στο καλοκαίρι. Φεύγοντας από το κτήμα θα έχουμε ότι χρειαζόμαστε για να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Είσοδος κατα άτομο 5€, οικογενειακό 12€ και ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 4 χρονών. Θα προσφερθούν φυσικά ροφήματα του κτήματος.                

Τα έσοδα θα πάνε στην ενίσχυση της Τράπεζας Σπόρων του Αγροκτήματος και του Δικτύου των Σποροφυλάκων.

Για πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνείτε με τηλ. 2721022505, να περάσετε από το αγρόκτημα 9.00-15.00 καθημερινές, να στείλετε mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο : farmafifa@gmail.com ή να στείλετε μήνυmα στη σελίδα του κτήματος στο Facebook.