Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 20:29

Μεταπτυχιακό στην Ηθική Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μεταπτυχιακό στην Ηθική Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου μπορούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι για το διατμηματικό και διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Ηθική Φιλοσοφία», που οργανώνουν τα Τμήματα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι σπουδές οδηγούν στο αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι: αίτηση ενδιαφέροντος στο Δ.Δ.Π.Μ.Σ. (στην οποία να αναφέρονται στοιχεία επικοινωνίας), βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά οι σπουδές, η διδακτική ή/και επαγγελματική εμπειρία, η επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα του υποψηφίου.

Η αίτηση με το βιογραφικό σημείωμα πρέπει να υποβληθούν στη γραμματεία του Δ.Δ.Π.Μ.Σ. «Ηθική Φιλοσοφία» (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Παλαιό Στρατόπεδο, Τ.Κ. 24100, Καλαμάτα, 27210 65128, e-mail: eth-phil@uop.gr. Οι μέρες και ώρες λειτουργίας της γραμματείας είναι: Τρίτη έως Παρασκευή 9 - 2 μ.μ.) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή να αποσταλούν στην ανωτέρω διεύθυνση με συστημένη επιστολή. Σχετικές πληροφορίες υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου eth-phil.kalamata.uop.gr.