Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 19:10

Παρουσίαση των καταρρακτών της Στενωσιάς

Παρουσίαση των καταρρακτών της Στενωσιάς

Ο φορέας ψηφιακής προβολής "Στην ομορφιά που χάνεται" αυτές τις ημέρες και μέσα από το Διαδίκτυο προβάλλει και παρουσιάζει τους πρωτεργάτες οι οποίοι σύμφωνα με την ανακοίνωση του εν λόγω φορέα, “παρέδωσαν” στους επισκέπτες τους καταρράκτες της Στενωσιάς.

Πρόκειται για τους Βαλάντη Καλογερόπουλο, Τάσο Γεωργιτσόπουλο και Αντώνη Σταματελόπουλο.
Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι πλέον οι καταρράκτες της Στενωσιάς δέχονται επισκέπτες από όλη την Ελλάδα είτε μέσω οργανωμένων συλλόγων, είτε ως μεμονωμένοι λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού και της εξερεύνησης της φύσης. Επισημαίνει ακόμη πως έχει οργανωθεί με ήπιες παρεμβάσεις και πολύ κόπο ένας ιδανικός χώρος για εκδηλώσεις και οικογενειακές αποδράσεις μέσα στη φύση, για όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη μεγάλη διαδρομή του μονοπατιού με τις πολλές εναλλαγές.
Και προσθέτει ότι ο πρόεδρος του συλλόγου Βαλάντης Καλογερόπουλος δηλώνει ότι ένα μεγαλόπνοο σχέδιο είναι το μονοπάτι να γίνει καλντερίμι. Ο Τάσος Γεωργιτσόπουλος είναι ο ταμίας του συλλόγου, ενώ ο Αντώνης Σταματελόπουλος είναι αντιπρόεδρος του συλλόγου και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας. Την επιμέλεια των αφιερωμάτων μέσα από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης “Στην ομορφιά που χάνεται” έχει ο Γιάννης Λάσκαρης.