Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 08:24

Η 6η ΥΠΕ για τη μετακίνηση του γιατρού από την Κορώνη

Γράφτηκε από την

 

«Με την σύμφωνη γνώμη του μετακινείται στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου ο γιατρός από το Περιφερειακό Ιατρείο της Κορώνης, η λειτουργία του οποίου είναι εξασφαλισμένη».

Αυτό απαντά η 6η ΥΠΕ σε «σειρά δημοσιεύσεων σχετικά με την προσωρινή μετακίνηση του γενικού ιατρού του Π.Ι. Κορώνης που ανήκει στο Κ.Υ. Μεσσήνης για κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Κ.Υ. Αγ. Νικολάου Μάνης», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της υγειονομικής περιφέρειας. Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση ενημερώνει ότι:

«α) Η μετακίνηση του Γενικού Ιατρού έγινε μετά από συνεννόηση και συζήτηση με τον ιατρό που κατανοεί τα προβλήματα του Κ.Υ. Αγ. Νικολάου και εξέφρασε την διάθεσή του στις ανάγκες της υπηρεσίας, για την οποία και τον ευχαριστούμε.

β) Με την πρόσληψη νέων ιατρών στο Κ.Υ. Αγ. Νικολάου, είναι προφανές ότι ο Γενικός Ιατρός του Π.Ι. Κορώνης θα επανέλθει στην οργανική του θέση.

γ) Η λειτουργία του Π.Ι. Κορώνης είναι εξασφαλισμένη κατόπιν συνεννόησης τόσο με τον διευθυντή του Κ.Υ. Μεσσήνης κ. Κωστόπουλο, όσο και με τον διευθυντή του Κ.Υ. Αγ. Νικολάου κ. Γκιούλο».