Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 09:56

Εκπαιδευτική διημερίδα της Pharma Group το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα

Εκπαιδευτική διημερίδα της Pharma Group το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα

 

Ο όμιλος Pharma Group διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα την 4η Επιστημονική Εκπαιδευτική Διημερίδα Υγείας και Εκθεση Πελοποννήσου με τίτλο «Το φαρμακείο της επόμενης μέρας: Προκλήσεις – Προσδοκίες – Εξελίξεις».

Η διημερίδα θα διεξαχθεί στο “Elite City Resort” (Ναυαρίνου 237).

Η παρούσα διοργάνωση έχει ως στόχο να προάγει την αξία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης, ενισχύοντας την επαγγελματική ενδυνάμωση και ετοιμότητα των συμμετεχόντων έναντι των απαιτήσεων και προκλήσεων της καθημερινότητας του φαρμακοποιού και των συνεργατών του.

Το συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Με 26 ομιλητές και 2 στρογγυλά τραπέζια, θα παρουσιαστούν θέματα που βασίζονται στις σύγχρονες εξελίξεις και τάσεις του φαρμακευτικού κλάδου, εστιάζοντας σε επίκαιρα ζητήματα.

Οι θεματικοί πυλώνες της διημερίδας έχουν ως εξής: α) Οι αναγκαίες αλλαγές στον κλάδο του φαρμάκου από το «Α έως το Ω». β) Νέοι φαρμακοποιοί απέναντι στην «κρίση». γ) Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας και η συμβουλευτική του αξία. δ) Πώληση και χρηματοοικονομικές αναλύσεις. ε) Ο νέος ασφαλιστικός νόμος για τον Ελληνα φαρμακοποιό.

Η ετήσια αυτή συνάντηση χαίρει της στήριξης 17 εταιρειών κι όπως επισημαίνεται από τους διοργανωτές, αποτελεί ταυτόχρονα μια ιδανική ευκαιρία για διασύνδεση και ενημέρωση σχετικά με πλέον σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες, στα πλαίσια του εκθεσιακού σκέλους της διοργάνωσης.