Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 20:18

Δράσεις για πρόληψη εξαρτήσεων από ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας και ΟΚΑΝΑ

Γράφτηκε από την

Για τις μελλοντικές δράσεις που αφορούν στην πρόληψη των εξαρτήσεων και στη στήριξη ανθρώπων που είναι πιο ευάλωτοι στη χρήση κάθε είδους εξάρτησης συζήτησαν κατά τη χθεσινή τους συνάντηση ο πρόεδρος του ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας Αγγελος Χρονάς, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΚΑΝΑ Αθανάσιος Θεοχάρης και ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αθανάσιος Δημητριάδης.

Δράσεις που αφορούν μεταξύ άλλων στο σχεδιασμό και στην προώθηση προγραμμάτων σχετικά με την πρόληψη της χρήσης και διάδοσης των ναρκωτικών, στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις συνέπειες από τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς και την ενθάρρυνση, τον συντονισμό και την εποπτεία κάθε ιδιωτικής πρωτοβουλίας που έχει σκοπό τη συμμετοχή στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και στη διάρκειά της έγινε ακόμη απολογισμός των μέχρι τώρα δράσεων του ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας, που λαμβάνουν χώρα σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.
Τόσο ο πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ δήλωσαν αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε πρωτοβουλία που θα αναληφθεί από το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας και τόνισαν πως η συνεργασία θα είναι αγαστή και συνεχής.
Ο κ. Χρονάς ευχήθηκε στους κ.κ. Θεοχάρη και Δημητριάδη αλλά και σε όλα τα μέλη, να έχουν κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει να επιτελέσουν, αφού πρόκειται για νέο Διοικητικό Συμβούλιο.