Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 21:03

Νοσοκομείο Καλαμάτας: "Δεν έχει καταγραφεί διάγνωση με θρόμβωση από εμβόλιο"

Γράφτηκε από τον
Νοσοκομείο Καλαμάτας: "Δεν έχει καταγραφεί διάγνωση με θρόμβωση από εμβόλιο"

 

“Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο και αναρτήσεις σε sites ενημερώνουμε ότι δεν έχει καταγραφεί τον τελευταίο μήνα στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας περιστατικό γυναίκας ηλικίας 48 ετών που μετά από εμβόλιο να διαγνώστηκε με θρόμβωση και να διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας”.

Αυτό ενημερώνει το γραφείο της διοικήτριας του νοσοκομείου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Ελένης Αλειφέρη, για δημοσιεύματα και αναρτήσεις που ανέφεραν πως γυναίκα πέθανε ή είναι κλινικά νεκρή μετά από το εμβόλιο που έκανε για τον κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. “Είδηση” που δεν διασταυρώθηκε πριν αναρτηθεί ή δημοσιευτεί και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ προκαλώντας αδικαιολόγητο πανικό στον κόσμο.

Η αλήθεια είναι ότι 48χρονη γυναίκα από την περιοχή της Καλαμάτας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αττικής με αιμορραγία στον εγκέφαλο μετά από επέμβαση αφαίρεσης θρόμβου. Σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα, ο θρόμβος προήλθε ως παρενέργεια του εμβολίου που έκανε για τον κορονοϊό.

Οι συγγενείς της αναφέρουν ότι η γυναίκα έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στις 17 Ιουλίου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και μετά από ημέρες άρχισαν προβλήματα με την υγεία της για να φθάσει σε χειρουργικές επεμβάσεις και στην κρίσιμη κατάσταση στην οποία νοσηλεύεται.

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας η γυναίκα νοσηλεύτηκε στην Καρδιολογική Κλινική στο τέλος Ιουλίου, από όπου και πήρε εξιτήριο.

Γ.Σ.


NEWSLETTER