Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 08:29

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου η αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου η αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας


Με νεότερη ανάρτησή της η Υπηρεσία Αιμοδοσίας ενημερώνει πως η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, ανταποκρινόμενη σε αιτήματα πολιτών, πήρε την απόφαση η σταθερή αίθουσα των αιμοληψιών να παραμείνει εκτός του νοσοκομείου και για το μήνα Οκτώβριο.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες είχε ανακοινωθεί πως η αίθουσα αιμοληψιών θα επέστρεφε από την προσεχή Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στο χώρο του νοσοκομείου. Μετά όμως την απόφαση της διοίκησης, οι αιμοληψίες θα συνεχίσουν να διενεργούνται στο χώρο όπισθεν του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας (πεζόδρομος Πανταζοπούλου και Αναγνωσταρά), Δευτέρα με Παρασκευή 8.30 π.μ. με 1.30 μ.μ. και Τετάρτη απόγευμα 6 με 8 μ.μ.

Η προσέλευση γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης (ραντεβού) στο 27210 87902, ενώ απαραίτητος είναι ο ΑΜΚΑ.

Σε γνωστοποίηση της αλλαγής στην αρχική εξαγγελία για την επιστροφή της Αιμοδοσίας στο νοσοκομείο προχώρησε και το γραφείο της διοικήτριας Ελένης Αλειφέρη, αναφέροντας: “Κάνουμε γνωστό ότι το Κέντρο Αιμοληψιών της Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας θα παραμείνει μέχρι και 31/10/2021 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, λόγω των αυξημένων αναγκών για αίμα εκτιμώντας και την εξυπηρέτηση των πολιτών”.

Ν.Κ.