Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 08:11

Συνάντηση για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Συνάντηση για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

 

Την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας έκανε χθες το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας.

Εκεί συναντήθηκαν με τον διοικητή και πρόσφεραν οξύμετρα και θερμόμετρα, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τα προβλήματα του νοσοκομείου.

Σε σχετική ενημέρωση της πρόεδρου του συλλόγου Χάιδως Παναγιωτοπούλου στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας μετά προγραμματισμένο ραντεβού, επισκεφτήκαμε τον αναπληρωτή διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας Δημήτριο Λαμπρόπουλο και τον διοικητικό διευθυντή Θεόδωρο Ντέντε, όπου συζητήσαμε προβλήματα και λύσεις που αφορούν τις διοικητικές και ιατρικές υπηρεσίες, το ανθρώπινο και το υλικό δυναμικό. Επίσης παραδώσαμε τέσσερα οξύμετρα δακτύλου και δυο θερμόμετρα μετώπου - προσφορά του συλλόγου μας για την κάλυψη σχετικών αναγκών του νοσοκομείου. Τέλος όλοι συμφωνήσαμε ότι με την αγαστή συνεργασία της διοικήσεως του νοσοκομείου με το σύλλογό ως τοπικό φορέα, αλλά και με άλλους τοπικούς φορείς, θα πετύχουμε τις βέλτιστες δυνατές λύσεις που αφορούν την πρόσληψη ιατρικού προσωπικού, την επέκταση του κτηρίου για τη στέγαση των διοικητικών του υπηρεσιών, την προμήθεια υλικών και άλλων ιατρικών μηχανημάτων και βεβαίως τα πλείστα προβλήματα και θέματα που καθημερινά ανακύπτουν.

Ευχόμαστε μια καλή χριστουγεννιάτικη εβδομάδα και καλή συνέχεια σε όλους μας».

Κ.Μπ.