Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 19:29

Προληπτικές εξετάσεις στο ιατρείο Κορώνης

Προληπτικές εξετάσεις στο ιατρείο Κορώνης

 

Δωρεάν ολοκληρωμένη ιατρική παρέμβαση προληπτικών εξετάσεων θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Περιφερειακό Ιατρείο Κορώνης. στο πλαίσιο του προγράμματος “Υγεία για όλους - προάσπιση - προαγωγή υγείας ευπαθών ομάδων” στους κατοίκους του Δήμου Πύλου - Νέστορος.

Η δράση αποτελεί μια συνεργασία του δήμου, με την 6η ΥΠΕ., την Νευρολογική κλινική του Νοσοκομείου “Αιγινήτειο”, την Ωτορινολαρυγγική κλινική του Νοσοκομείου “Μητέρα”, την Καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, την Παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “Αττικόν”, τα Κέντρα Υγείας Ιλίου, Δραπετσώνας και Μεσσήνης, το Περιφερειακό Ιατρείο Κορώνης και την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον δήμο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Καρδιολογικό έλεγχο με τη χρήση φορητού καρδιογράφου και υπερηχογράφου. Μαιευτική - γυναικολογική κλινική εξέταση: Pap test - Διακολπικό υπέρηχο (16/6). Ωτορινολαρυγγικό έλεγχο με τη χρήση ακουογράφου και τυμπανογράφου. Παιδιατρική κλινική εξέταση. Παθολογικό - διαβητολογικό έλεγχο. Ουρολογική εξέταση με φορητό υπερηχογράφο

Για ραντεβού οι κάτοικοι της Κορώνης και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πύλου - Νέστορος μπορούν να καλούν στο Τμήμα Πρόνοιας του δήμου, στο τηλέφωνο 27250 29046 και στο κινητό 6982 904922 για την υπεύθυνη επικοινωνίας Αναστασία Γιαλλελή Αναστασία.