Παρασκευή, 22 Μαϊος 2015 14:56

Ιατρική ημερίδα για τα εγκεφαλικά στην Καλαμάτα

Ιατρική ημερίδα για τα εγκεφαλικά στην Καλαμάτα

Ιατρική ημερίδα με θέμα «Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο: Από την Πρόληψη στην Αποκατάσταση», πραγματοποιείται στην Καλαμάτα αύριο Σάββατο 23 Μαΐου, στο ξενοδοχείο «Horizon Blu».

 

Στην εκδήλωση, που θα αρχίσει στις 9 το πρωί και την οποία συνδιοργανώνουν το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας και το Κέντρο Αποκατάστασης «Διάπλαση», συμμετέχουν κορυφαίοι καθηγητές αλλά και επιφανείς ιατροί, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί, από το Νοσοκομείο Καλαμάτας και το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας (ΚΑΑ) «Διάπλαση».

Την ημερίδα, που τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου και της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας, θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος και ο πρόεδρος της «Διάπλασης» Βασίλειος Τζωρτζάκης.

Θα μιλήσουν οι: Κωνσταντίνος Κρεμμυδάς διευθυντής νευρολόγος στο ΚΑΑ «Διάπλαση», Αναστασία Μαρκοπούλου αναπληρώτρια διευθύντρια Α΄ Παθολογικής στο Γ.Ν. Μεσσηνίας, Δημήτριος Μητρόπουλος διευθυντής καρδιολόγος στο ΚΑΑ «Διάπλαση», Μαρία Γκούζου Τομεάρχης Παθολογικού Τομέα Νοσηλευτικής στο Γ.Ν. Μεσσηνίας, Θεανώ Μπλέκου νοσηλεύτρια (συνεργασία Παθολογικού 

 

Τομέα Νοσηλευτικής στο Γ.Ν. Μεσσηνίας), Γεωργία Αθανασοπούλου νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Γ.Ν. Μεσσηνίας (συνεργασία Διονυσία Παπαγιάννη, Αλέξανδρος Μοσχοβίτης), Γεώργιος Τσιβγούλης επίκουρος καθηγητής Νευρολογίας στο Π.Γ.Ν. Αττικόν, Φίλιππος Βαρότσης διευθυντής νευροχειρουργός στο Γ.Ν. Τρίπολης, Γεώργιος Μαγκούφης διευθυντής Τμήματος Επεμβατικής Νευροακτινολογίας στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Metropolitan», Σωτήριος Ράπτης ομότιμος καθηγητής Παθολογίας, Νικολέττα Ξυδιά διευθύντρια Β΄ Παθολογικής στο Γ.Ν. Μεσσηνίας, Αλεξάνδρα Καραβασίλη φυσίατρος στο ΚΑΑ «Διάπλαση», Βασίλειος Καρτσωνάκης φυσίατρος στο ΚΑΑ «Διάπλαση», Θεοδούλη Αδαμοπούλου νοσηλεύτρια Π.Ε. διευθύντρια Χειρουργικού Τομέα Νοσηλευτικής στο Γ.Ν. Μεσσηνίας, Ελένη Μανιάτη φυσικοθεραπεύτρια στο Γ.Ν. Μεσσηνίας, Ε. Καππής φυσικοθεραπευτής στο ΚΑΑ «Διάπλαση», Α. Θεόκα φυσικοθεραπεύτρια στο ΚΑΑ «Διάπλαση», Αγγελική Μαλαπέτσα κοινωνική λειτουργός στο ΚΕΦΙΑΠ Μεσσηνίας, Αγγελική Μπαλτά νοσηλεύτρια προϊσταμένη Α΄ Κλινικής στο ΚΑΑ «Διάπλαση», Αικατερίνη Γιαννακοπούλου λογοθεραπεύτρια στο ΚΑΑ «Διάπλαση», Βασιλική Ρούμπου ψυχολόγος στο ΚΑΑ «Διάπλαση», Ανδρέας Θαλασσινός εργοθεραπευτής στο ΚΑΑ «Διάπλαση», Δέσποινα Αλεξοπούλου προϊσταμένη Φυσικοθεραπείας στο ΚΑΑ «Διάπλαση» και Μαρία Πολυχρονοπούλου διατροφολόγος στο ΚΑΑ «Διάπλαση».