Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 11:50

"Νέο Επιμελητήριο": Ο Γιώργος Γκούμας στον δήμαρχο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
"Νέο Επιμελητήριο": Ο Γιώργος Γκούμας στον δήμαρχο Καλαμάτας

Τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα συνάντησαν χθες στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Γκούμας και αντιπροσωπεία των υποψηφίων του συνδυασμού του «Νέο Επιμελητήριο».

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού “η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και είναι ενδεικτικό ότι διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες, όπου και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του δήμου, αλλά και οι νέες αναπτυξιακές προοπτικές για την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας”. 

Ο δήμαρχος Παν. Νίκας -σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση- αναφέρθηκε από την πλευρά του στα μεγάλα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην πόλη, αλλά και σε όσα σχεδιάζονται στο μέλλον ώστε η Καλαμάτα να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις νέες αναπτυξιακές προοπτικές που προδιαγράφονται γι’ αυτή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Νίκας αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη δημιουργίας Εκθετηρίου Προϊόντων, αλλά και στη δημιουργία Γραφείου για τα κόκκινα δάνεια και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό στο νεοκλασσικό κτίριο του παλιού Δημαρχείου. Ο δήμαρχος Καλαμάτας ζήτησε ακόμη η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου να αναβαθμίσει το ρόλο του θεσμού και να βρεθεί στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του τόπου. 

Από την πλευρά του ο κ. Γκούμας αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την θερμή και εγκάρδια υποδοχή δεσμεύθηκε ότι “το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του δήμου και θα παίξει στο μέλλον το ρόλο που του αρμόζει ώστε από την ραγδαία ανάπτυξη που παρουσιάζει ο Δήμος Καλαμάτας να ωφεληθούν όλοι”.  Ο επικεφαλής του “Νέου Επιμελητηρίου” αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του δήμου και τόνισε ότι στόχος του ιδίου και του συνδυασμού του είναι να συνεργαστούν στενά με την τοπική αυτοδιοίκηση για την ανάπτυξη της μεσσηνιακής οικονομίας. 


NEWSLETTER