Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 20:44

Σεμινάρια για εργαζόμενους στον τουρισμό από Επιμελητήριο Μεσσηνίας και επαγγελματίες εστίασης Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Σεμινάρια για εργαζόμενους στον τουρισμό από Επιμελητήριο Μεσσηνίας και επαγγελματίες εστίασης Καλαμάτας

 

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής πραγματοποίησε συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν:

«Η διοργάνωση ταχύρρυθμων εκπαιδευτικών σεμιναρίων με πιστοποίηση για νέους που επιθυμούν να εργαστούν στον Τουρισμό. Θα πραγματοποιηθούν τους χειμερινούς μήνες από Οκτώβριο έως Μάρτιο.

Διοργάνωση ημερίδας χρήσης ελαιόλαδου από τις επιχειρήσεις εστίασης. Θα υπάρξει παρουσίαση από μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας της χρήσης ελαιόλαδων στις φριτέζες καθώς και άλλες χρήσεις του ελαιόλαδου και των παράγωγων του.

Διοργάνωση γαστρονομικού event με τη συμμετοχή καταστημάτων εστίασης των παραγωγών αγροτικών προϊόντων και των επιχειρήσεων μεταποίησης αγροτικών προϊόντων.  Θα γνωρίσουμε τον τόπο μας, Θα μάθουμε τις επιχειρήσεις μας, Θα γευτούμε Καλαματιανά εδέσματα και γαστρονομικούς προορισμούς της περιοχής μας. Θα ορίσουμε το γαστρονομικό χάρτη της πόλης μας και θα διαφημίσουμε τους κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται γύρω μας.

Συγγενικά δικαιώματα και μνημόνιο συνεργασίας ΚΕΕΕ με GEA.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε πνεύμα συνεργασίας για τα βασικά αιτήματα του κλάδου μας που είναι η εκπαίδευση και η γνώση του παραγωγικού πλούτου της περιοχής μας».


NEWSLETTER