Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 20:46

Το "Yiamas Gastro Bar"αποχαιρετά το καλοκαίρι 

Το "Yiamas Gastro Bar"αποχαιρετά το καλοκαίρι 

Το "Yiamas Gastro Bar" του "Elite City Resort"  αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα μενού - έκπληξη, αύριο Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα το επιμεληθούν οι σεφ Στέλιος Μπαρμπέας και Γιάννης Δικαιουλάκος.  

O Στέλιος Μπαρμπέας executive chef του ‘’Elite city resort’’ και του ‘’Yiamas’’ εργάζεται στο ξενοδοχείο από το 2013. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως, εστιατόριο «Καλλίστη»,  εστιατόριο «El pecado», εστιατόριο «Lunderrette», ξενοδοχείο  «Poseidon Resort».

Ο Γιάννης Δικαιουλάκος chef de cuisine του εστιατορίου "Yiamas" στο παρελθόν έχει εργαστεί σε σπουδαία εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως, εστιατόριο «Πιλ Πουλ», στο ξενοδοχείο «Costa Νavarino», στο ξενοδοχείο «Amanzoe», και στο «Mandola rosa» του ομίλου "Grecotel". Eπίσης, έχει εργαστεί σε ελληνικά εστιατόρια στο Λίβανο και στο Ντουμπάι.

Το "Yiamas" με αυτή τη βραδιά ολοκληρώνει την επιτυχημένη του σεζόν και ανανεώνει το ραντεβού του με τους λάτρεις του καλού φαγητού, στα τέλη Οκτώβρη, με νέες γαστρονομικές προτάσεις. 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 27210 22434.