Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 07:57

«Πάσχα στον τόπο μας» το σύνθημα του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
«Πάσχα στον τόπο μας» το σύνθημα του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

 

Πάσχα στον τόπο μας είναι το σύνθημα του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας που έχει προγραμματίσει δράσεις αλλά και πασχαλινό γλέντι με τον Παναγιώτη Λάλεζα. 

Πιο συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι το Σάββατο του Λαζάρου στις 11 ώρα το πρωί στην κεντρική πλατεία τα παιδιά κατασκευάζουν «Λαζαράκια» και τα μοιράζουν στους επισκέπτες της αγοράς μας.

Την Κυριακή των Βαΐων στις 11 ώρα το πρωί στο τρίγωνο της κεντρικής αγοράς τα παιδιά φτιάχνουν νηστίσιμα κουλουράκια , ζωγραφίζουμε με την Ίζα πασχαλινά αυγά και τα μοιράζουν στην αγορά. Την Δευτέρα του Πάσχα στην κεντρική πλατεία στις 11 το πρωί θα γίνουν πασχαλινές κατασκευές με το εργαστήρι «Μυρμηγκοφωλιές», όπως και την Μεγάλη Τρίτη. Την Μεγάλη Παρασκευή στην κεντρική πλατεία μετά την περιφορά των επιταφίων θα γεμίσει ο ουρανός με φαναράκια κάνοντας μια ευχή. Τέλος την Κυριακή του Πάσχα διοργανώνουν γλέντι στις 9.30 το βράδυ στην ταβέρνα «Στεφανής» με την παραδοσιακή ορχήστρα του Παναγιώτη Λάλεζα.

Σημειώνεται ότι τα καταστήματα της πόλης την Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι ανοιχτά πρωί και απόγευμα με πασχαλινή διάθεση και με σύνθημα στηρίζουμε την αγορά μας επενδύουμε στο μέλλον μας.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER