Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 10:02

Καλαμάτα: Το Yiamas Gastro Bar στα 100 κορυφαία ελληνικά εστιατόρια

Γράφτηκε από την

 

Ανάμεσα στα 100 κορυφαία ελληνικά εστιατόρια βραβεύτηκε το Yiamas Gastro Bar, το βράδυ της Τρίτης, στην τελετή απονομής των πρώτων Restaurant 100 Awards, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Το Yiamas Gastro Bar του ξενοδοχείου "Elite City Resort" βραβεύτηκε για άλλη μια φορά, παίρνοντας επάξια την 86η θέση ανάμεσα στα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας για το 2017, όπου υποψηφιότητα έθεσαν εστιατόρια από κάθε γωνιά της χώρας.

Μετά τα 4 βραβεία που απέσπασε στην διοργάνωση ESTIA AWARDS 2017, το Yiamas Gastro Bar έρχεται να προσθέσει στο ενεργητικό του άλλη μια διάκριση αποδεικνύοντας ότι η ομαδική δουλειά με όραμα και ποιότητα μπορεί να φέρει ένα εστιατόριο της επαρχίας, ανάμεσα στους καλύτερους μέσα σε 2,5 χρόνια λειτουργίας. 

Στην τελετή παραβρέθηκαν πολλοί από τους επώνυμους foodies της εκατονταμελούς κριτικής επιτροπής των βραβείων, μεταξύ των οποίων και οι: Θεόδωρος Χαραγκιώνης, Γιώργος Παπαλέξης, Μύρωνας Στρατής, Μαριάντα Πιερίδη, Αλεξ Κάβδας, Πάνος Ιωαννίδης, Νεκτάριος Ντάλλας, Φωτεινή Πιπιλή, Λόλα Νταϊφά, Νάντια Γεραζούνη και Νάσος Ντότσικας.

Την βραδιά παρουσίασαν σε «αντίστροφη μέτρηση» η Madame Ginger και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Σημειώνουμε ότι τα Restaurant 100 είναι μια λίστα φτιαγμένη από foodies για foodies: πλουραλιστική και δημοκρατική, με γαστρονομικές προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε budget και κάθε περίσταση εξόδου. Τα βραβεία διοργάνωσε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications.