Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 12:20

Νικητές τα COSMOS Καλαμάτας σε πανελλήνιο διαγωνισμό βιτρίνας

Γράφτηκε από την
Νικητές τα COSMOS Καλαμάτας σε πανελλήνιο διαγωνισμό βιτρίνας

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα ο πανελλαδικός διαγωνισμός που έγινε στο facebook από την “Under Armour”, ένα από τα κορυφαία επώνυμα, αθλητικά brands.

Ο διαγωνισμός αφορούσε καταστήματα από όλη την Ελλάδα, που θα δημιουργούσαν μια ξεχωριστή βιτρίνα, δίνοντας ο καθένας τη δική του «πινελιά», βασιζόμενοι στην κουλτούρα και το ύφος της “Under Armour”. Η εταιρεία προμήθευσε τους επίσημους συνεργάτες της με κομμάτια βασικού εξοπλισμού, τα οποία έπρεπε να εκμεταλλευτεί το κάθε κατάστημα για να δημιουργήσει μια βιτρίνα τόσο μοναδική όσο και η “Under Armour”. Η διοργανώτρια εταιρεία διάλεξε τις 10 καλύτερες από τις σχεδόν 100 συμμετοχές – μεταξύ των οποίων και των καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας - και τις ανάρτησε στην επίσημη σελίδα τους στο facebook.

Η νικήτρια βιτρίνα αναδείχθηκε από το πλήθος των μοναδικών κοινοποιήσεων. Με το σλόγκαν “SoldierOfFortune” και μια ιδιαίτερη βιτρίνα, ο οποία στήθηκε και με τη βοήθεια

συνεργατών, τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας κέρδισαν τις εντυπώσεις, και με 1.700 μοναδικές κοινοποιήσεις κέρδισαν το διαγωνισμό. Το δώρο του διαγωνισμού, για την βιτρίνα που θα αντιπροσώπευε πλήρως το brand, ήταν το εκπληκτικό, νέο “Nissan Micra” με τα χαρακτηριστικά συνθήματα της “Under Armour”: “PROTECTTHISHOUSE” και “Iwill”. Για το νικητήριο αποτέλεσμα συνεργάστηκαν συγκεκριμένα οι: “DesignTeam” του Νίκου Θεοδωρακόπουλου για τον σχεδιασμό του project, οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος “antitypon”, Γιώργος Λευκιμιάτης - Γιώργος Νικολαϊδης “replica”, Διονύσης Πανόπουλος (μεταλλικές κατασκευές).


NEWSLETTER