Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 21:02

KLOSTI: Tα ωραιότερα χειροποίητα στολίδια σε φοβερές τιμές είναι εδώ!

Γράφτηκε από την

 

Όμορφα χειροποίητα δώρα με 3 κλικ στην πόρτα σου!

Τα Χριστούγεννα, η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, πλησιάζουν! Όλα γύρω μας είναι στολισμένα και γιορτινά! Φέτος τις γιορτές, αν θες να ανακαλύψεις τα ωραιότερα στολίδια, επισκέψου το KLOSTI!

Το KLOSTI έχει δημιουργήσει μια φανταστική συλλογή με χριστουγεννιάτικα στολίδια – φυσητές μπάλες, ξύλινα, plexiglass, κεραμικά. Είτε ψάχνεις για το δικό σου δέντρο ή για δώρα προς αγαπημένους, στο KLOSTI θα βρεις το δικό σου αγαπημένο στολίδι!

Δες την υπέροχη φυσητή μπάλα με το ψαράκι εδώ!

Όλες οι μπάλες του KLOSTI είναι αποκλειστικά χειροποίητες καθώς το γυαλί είναι φυσητό και η ζωγραφική με το χέρι! Για αυτό και κάθε στολίδι είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης!

Τα στολίδια μας αρέσουν γιατί ομορφαίνουν τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου μας – ακόμα και αν δεν έχουμε δέντρο, λίγες μπάλες σε ένα μπωλ δίνουν ένα γιορτινό τόνο στη διακόσμηση μας! Επιπλέον, τα στολίδια είναι υπέροχα μικρά δώρα για παιδιά και μεγάλους, για συγγενείς, για τους δασκάλους των παιδιών μας, για τους συνεργάτες που θέλουμε να πούμε ένα “ευχαριστώ”.

Χειροποίητη μπάλα εμπνευσμένη από την Σαντορίνη – μπορείς να την δεις εδώ!

Εκτός από τις φυσητές χειροποίητες μπάλες, στο KLOSTI θα βρεις μια όμορφη συλλογή από στολίδια με plexiglass και ξύλο – δύο ετερόκλητα υλικά που το ένα συμπληρώνει το άλλο! Η ζεστασιά του κλασικού ξύλου συνυπάρχει με το μοντέρνο plexiglass και μαζί δημιουργούν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Ξύλινο και plexiglass στολίδι, το βλέπεις εδώ!

Χάρη στο Διαδίκτυο και τις νέες πλατφόρμες μπορείς και εσύ, όπου και αν διαμένεις, μέσα από την άνεση του σπιτιού σου να βρεις υπέροχα δώρα, χωρίς κόπο και τρέξιμο!

Ξύλινο στολίδι της Γ. Πανταζέλου “19-Μισή καρδιά” με στοιχείο ρόδι από plexiglass, το βλέπεις εδώ!

Ό,τι και αν διαλέξεις θα έρθει άμεσα σε εσένα, όμορφα πακεταρισμένο για δώρο, έτοιμο να το προσφέρεις και εσύ θα γλιτώσεις κόπο, χρόνο και περιττά έξοδα. Την παραγγελία σου την κάνεις εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονικά από το www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795!