Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 22:18

Yπέροχα δώρα εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι!

Γράφτηκε από την

 

Η ομορφότερη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι είναι εδώ και το KLOSTI υπόσχεται να το κάνει ακόμα πιο όμορφο! Η φετινή συλλογή του KLOSTΙ εμπνέεται από τον ελληνικό ήλιο και το γαλάζιο της θάλασσας και είναι μοναδική!

Έλα να την ανακαλύψουμε μαζί – τσάντες σε διάφορα μεγέθη, υπέροχα παρεό και πρωτότυπα κοσμήματα για να βρεις ό,τι θες για τον εαυτό σου αλλά, για τα παιδιά αλλά και για τα  αγαπημένα σου πρόσωπα!

Πρώτα πρώτα ανακαλύψαμε υπέροχα (και οικονομικά!) βραχιολάκια - με καραβάκια, ψαράκια, γλάρους και άλλα χαρακτηριστικά καλοκαιρινά μοτίβα είναι ασημένια αλλά και επίχρυσα, έχουν ζωηρά καλοκαιρινά κορδόνια και φοριούνται όλα μαζί!

Ιδιαίτερα επίχρυσα και επάργυρα βραχιόλια για το φετινό σου καλοκαίρι!

Ξεχωριστά είναι και τα υπέροχα παρεό του KLOSTI – από ελληνικό βαμβακερό ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας, πολύ μαλακά και πολύ μεγάλα για να τα χρησιμοποιείς στην παραλία, στη βόλτα ακόμα και σαν μαντήλα για τα βράδια που έχει ψύχρα στο νησί!

Τα παρεό του KLOSTI είναι ιδιαίτερα και πανέμορφα!

Εξίσου πολύ αγαπήσαμε και τις πετσέτες – βελούδινες στην αφή, εξαιρετικά απορροφητικές και σε όμορφα και πρωτότυπα καλοκαιρινά σχέδια! Αν μάλιστα σου αρέσει να περνάς ώρες στην παραλία, μια καλή πετσέτα θα γίνει σύμμαχος σου, ως το καλύτερο beach blanket!

Υπέροχες, βελούδινες και ιδιαίτερες πετσέτες για σένα και για όσους αγαπάς!

Στο KLOSTI θα βρεις και υπέροχα καλοκαιρινά τσαντάκια/νεσεσέρ για όλα τα απαραίτητα της παραλίας ή για να οργανώσεις καλύτερα την τσάντα σου! Σε φλούο πορτοκαλί, στο μπλε της θάλασσας ή στο διακριτικό μπεζ της άμμου, τα τσαντάκια του KLOSTI θα βρουν την θέση τους ενώ είναι τέλεια επιλογή και για δώρο!

Τα τσαντάκια του KLOSTI είναι αδιάβροχα και ιδιαίτερα!

Η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795!

Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!