Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 17:36

Μεσσηνία: Αρχές Ιουνίου ανοίγει το πολυτελές Mast Residences των Aria Hotels

Μεσσηνία: Αρχές Ιουνίου ανοίγει το πολυτελές Mast Residences των Aria Hotels

 

Το νέο πολυτελές κατάλυμα Mast Residences των Aria Hotels ανοίγει τις πόρτες του από τις αρχές Ιουνίου 2024 στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας « Το Mast Residences ενσωματώνεται αρμονικά στην καρδιά της Μεσσηνίας αποτελώντας ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της φυσικής ομορφιάς και της παραθαλάσσιας ηρεμίας. Η Μαραθόπολη Μεσσηνίας προσφέρει μια αυθεντική ελληνική εμπειρία, με τα γραφικά της λιμανάκια, τις παραδοσιακές ταβέρνες και τις εκπληκτικές παραλίες. Με την ακτογραμμή να αγκαλιάζει το κατάλυμα και το ηλιοβασίλεμα να χαρίζει τις πιο μαγευτικές εικόνες, οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής με θέα την νήσο Πρώτη. Το Mast Residences αναδεικνύει την πολυτέλεια και την άνεση μέσα από τις έξι νεόκτιστες κατοικίες του, οι οποίες χωρίζονται σε δύο ξεχωριστά κτίρια. Από τα τέσσερα διαμερίσματα στο ισόγειο με τις ιδιωτικές πισίνες και τις ευρύχωρες βεράντες, μέχρι τις δύο κατοικίες στο ανώτερο επίπεδο με πανοραμική θέα στο ηλιοβασίλεμα, κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε με μοναδικό τρόπο για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν καθημερινή καθαριότητα και υπηρεσία concierge, ενώ το κατάλυμα μπορεί να φιλοξενήσει τόσο ζευγάρια όσο και οικογένειες.  Η μινιμαλιστική αρχιτεκτονική και η διακόσμηση των κτηρίων συνδυάζονται αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν χώρο που προσφέρει άνεση και χαλάρωση στους επισκέπτες. Αυτή η σύγχρονη ενσωμάτωση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας, που αποτελεί και τον πυρήνα της φιλοσοφίας των Aria Hotels, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα που απευθύνεται σε κάθε επισκέπτη. «

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα ή επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο (+30) 2102207686  και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ariamani@ariahotels.gr.

 

ΤΑ ARIA HOTELS

Τα Aria Hotels, η θυγατρική εταιρία του Ομίλου Libra Group με ελληνική καταγωγή, διαθέτει πλήθος boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών σε ξεχωριστούς προορισμούς με μοναδική φυσική ομορφιά σε όλη την Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels, περιλαμβάνει ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Ήπειρο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά. Όλες οι τοποθεσίες έχουν επιλεγεί για την αρχιτεκτονική τους αξία και τη συμβολή τους στη διατήρηση της τοπικής κληρονομιάς. Η υψηλή ποιότητα στην εξυπηρέτηση αποτελεί τον πυρήνα της εμπειρίας που προσφέρουν τα Aria Hotels, προσελκύοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.