Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 08:30

Νέο εργοστάσιο παραγωγής χυμού από την "Αλφειός Ρόδι Α.Ε." (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Νέο εργοστάσιο παραγωγής χυμού από την "Αλφειός Ρόδι Α.Ε." (βίντεο)

Το καινούργιο της καμάρι εγκαινιάζει αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, στον Πύργο της Ηλείας, η πολυσυμμετοχική κοινωνική επιχείρηση ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε.: Πρόκειται για την πιο σύγχρονη βιομηχανική μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού χυμού από ρόδι, σε Ελλάδα και Ευρώπη... καθώς μπορεί να επεξεργαστεί 3 τόνους φρούτα ανά ώρα!

Η οικογένεια της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ, 4 χρόνια μετά την ίδρυσή της, καλλιεργεί στην Πελοπόννησο πάνω από 2.000 στρέμματα με ροδιές της εξαιρετικής ποικιλίας wonderful. Τα ρόδια και ο χυμός τους αναγνωρίζονται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, ως πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών πολύτιμων για την υγεία μας. Ετσι η πολυσυμμετοχική αυτή εταιρεία, ακολουθώντας αυστηρές πιστοποιημένες διαδικασίες και προωθώντας την ολιστική γεωργία, αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, προσφέροντάς της εισοδήματα... Τα φρέσκα φρούτα της ταξιδεύουν ήδη με ονοματεπώνυμο στην ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά, οι οποίες τώρα υποδέχονται και τον 100% φυσικό χυμό ροδιού σε γυάλινη φιάλη 250 ml! 

Η νέα μονάδα χυμοποίησης δημιούργησε 50 ακόμη θέσεις εργασίας στην Πελοπόννησο, εν μέσω ύφεσης. Επιπλέον όμως, ανάμεσα σε πολλά άλλα, καθιστά ακόμα πιο βιώσιμη την καλλιέργεια των ροδώνων για τους μετόχους της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ - ενώ ενισχύει μια σειρά δορυφορικές επιχειρήσεις και γενικά την οικονομία της ευρύτερης περιοχής.

Στην υγειά μας, λοιπόν!

ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε.

Κολίρι, 3ο χλμ. ε.ο. Πύργου - Κυπαρισσίας

Τηλ. 26210 28754

www.alfeiosrodi.gr


NEWSLETTER