Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 15:50

Ανοίγουν οι πύλες της «Πελοπόννησος Expo»

Ανοίγουν οι πύλες της «Πελοπόννησος Expo»

Οι πύλες της «Πελοπόννησος Expo» ανοίγουν σήμερα στις 7 μ.μ. στο κτήριο ΓΕΑ της ΒΙΠΕ Τρίπολης. Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, ενώ αύριο στις 6.30 μ.μ. τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου θα βραβεύσουν σε ειδική εκδήλωση τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. Εκτός του Μεσσήνιου επιχειρηματία, σήμερα θα βραβευτεί και ο Ιωάννης Λαρσινός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. 

Οι διοργανωτές μιλούν για έναν κατάλογο εκθετών πλούσιο σε περιεχόμενο από συνεντεύξεις και παρουσιάσεις και υπόσχονται ότι η «Πελοπόννησος Expo» έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των περιφερειακών εκθέσεων όπως τις γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 13 του μήνα. Στα περίπτερα των εκθετών συγκεντρώνεται η παραγωγικότητα και η εμπορική δράση της Πελοποννήσου, ενώ στο πλαίσιο της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένα ειδικά αφιερώματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και ζωντανές εκδηλώσεις μαγειρικής και γευσιγνωσίας και πολλές ακόμη εκπλήξεις που οι διοργανωτές φιλοδοξούν ότι θα αναδείξουν την Εκθεση «Πελοπόννησος Expo» σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Ελληνικής Περιφέρειας. Επίσης, οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία B2B συναντήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πλούσια ύλη του καταλόγου εκθετών συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ενδιαφέροντα άρθρα για τις εξαγωγές, την αγροδιατροφή και τις περιφερειακές εκθέσεις, για την ενημέρωση και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. 

Στην είσοδο της έκθεσης θα μοιράζεται δωρεάν ένας υπερπλήρης κατάλογος εκθετών 75 σελίδων, όπου περιλαμβάνονται καταχωρήσεις από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και παρουσιάσεις εταιριών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να κατεβάσουν τον κατάλογο εκθετών μέσω του website της «Πελοπόννησος Expo» www.peloponnisosexpo.gr, μετά το πέρας της έκθεσης.

Η έκθεση θα μένει ανοιχτή καθημερινές από τις 5 μ.μ. – 10 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 10.30 π.μ. – 10 μ.μ. Επίσης, ανά μία ώρα, τις ώρες λειτουργίας της, οι επισκέπτες μπορούν να μετακινούνται δωρεάν στον εκθεσιακό χώρο, ύστερα από προσφορά λεωφορείων του ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας. Ως αφετηρία έχει οριστεί η πλατεία Κολοκοτρώνη. 

Την «Πελοπόννησος Expo» διοργανώνουν τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την στήριξη του Δήμου Τρίπολης και της Enterprise Greece.