Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 13:17

10 θέσεις στην ΕΥΔΕΠ στην Τρίπολη

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος γνωστοποίησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου προς δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους για την απόσπασή τους, προκειμένου να στελεχωθούν 10 κενές θέσεις στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΥΔΕΠ), στην Τρίπολη.

Οι προς πλήρωση θέσεις κατανέμονται σε 7 θέσεις Π.Ε., 2 θέσεις Τ.Ε. και 1 θέση Δ.Ε. ενώ, όπως διευκρινίζεται, «είναι επιθυμητή η εμπειρία σε θέματα δημοσίων έργων ή / και διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων έργων». Η μετακίνηση ή απόσπαση γίνεται για 5 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης μία ή περισσότερες φορές για ίσο χρονικό διάστημα, ενώ η μισθοδοσία θα βαρύνει τον φορέα προέλευσής τους.

Συγκεκριμένα οι θέσεις, ανά κατηγορία, είναι οι εξής:

Α) Κατηγορία Π.Ε.

Mία θέση Γεωτεχνικών όλων των ειδικοτήτων. Μία θέση Μηχανικών όλων των ειδικοτήτων. Μία θέση Εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων. Μία θέση Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών όλων των ειδικοτήτων. Δύο θέσεις Διοικητικού – Οικονομικού όλων των ειδικοτήτων. Μία θέση Πληροφορικής όλων των ειδικοτήτων.

Β) Κατηγορία Τ.Ε.

Μία θέση Γεωτεχνικών όλων των ειδικοτήτων. Μία θέση όλων των λοιπών ειδικοτήτων.

Γ) Κατηγορία Δ.Ε.

Μία θέση όλων των ειδικοτήτων.

Οπως επισημαίνεται στην προκήρυξη, «αν δεν καλυφθεί ο προβλεπόμενος αριθμός θέσεων κάποιας ή κάποιων εκ των κατηγοριών σύμφωνα με τα ανωτέρω τότε είναι δυνατή εσωτερική ανακατανομή του αριθμού των θέσεων μεταξύ των λοιπών κατηγοριών».

Η πλήρης προκήρυξη είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα της ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου (http://www.eydpelop.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, μέχρι τις 3 Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι, να υποβάλουν στην ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Πελοποννήσου (Τέρμα Ερυθρού Σταυρού, 221 31 Τρίπολη), α) αίτηση υποψηφιότητας, β) αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, γ) έκθεση τεκμηρίωσης του λόγου απόσπασης στην ΕΥΔΕΠ.

Περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν, από α) τον προϊστάμενο της Μονάδας Γ΄ Γ. Μπούσγα, β) το αρμόδιο στέλεχος της Μονάδας Γ΄ Μ. Φιλοπούλου και γ) τον προϊστάμενο ΕΥΔΕΠ Αντ. Ψαράκη και στα τηλέφωνα 2713 601354, 2713 601379, 2713 601348 και 2713 601300 (Γραμματεία) μεταξύ 9.30 το πρωί και 2.30 το μεσημέρι.