Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 17:58

Αδιαφορία για καντίνες και ξαπλώστρες στην Τριφυλία

Αδιαφορία για καντίνες και ξαπλώστρες στην Τριφυλία

Ο επαναληπτικός διαγωνισμός για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού για την τοποθέτηση καντινών και ομπρελών – ξαπλωστρών πραγματοποιήθηκε χθες στο Δήμο Τριφυλίας χωρίς όμως να υπάρξει ενδιαφέρον από επιχειρηματίες.

Ενδεικτικό είναι πως για τις 15 θέσεις που είχαν απομείνει χωρίς να παραχωρηθούν στον πρώτο διαγωνισμό που είχε γίνει, μόνο για μία εμφανίστηκε ενδιαφερόμενος.

Πιο συγκεκριμένα, για την τοποθέτηση καντίνας στην θέση Βρωμονέρι μοναδικός ενδιαφερόμενος που κατέθεσε προσφορά με το αρχικό τίμημα των 1.000 ευρώ και την πήρε, είναι ο Πέτρος Καυκάς. 

Για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού στην παραλία του Στομίου, που εκκρεμεί η αδειοδότηση από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας χθες επισήμανε ότι είναι θέμα λίγων ημερών το να δοθεί η σχετική άδεια. Μάλιστα ο δήμος ζήτησε την παραχώρηση για 3 χρόνια προκειμένου να μην απαιτείται κάθε χρόνο νέα αδειοδότηση.

Πάντως καθώς οι ημερομηνίες εκπνέουν, η δημοπράτηση για την συγκεκριμένη παραλία θα γίνει από την Κτηματική Υπηρεσία αφού ο Δήμος έχει δικαίωνα να κάνει τους σχετικούς διαγωνισμούς μέχρι τέλος Ιουνίου. 

Κ.Μπ.