Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011 14:20

20 χρόνια Praktiker με μοναδικές ενέργειες

Γράφτηκε από την

 

Δωροεπιταγές αξίας €1000 και επιλεγμένα προϊόντα στην τιμή των €20 σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας

 

 

Η ημέρα συμπλήρωσης των 20 ετών λειτουργίας της Praktiker Hellasπλησιάζει, με ειδικές ενέργειες και συμφέρουσες τιμές για τους καταναλωτές.


Συγκεκριμένα, η εταιρεία επιβραβεύει τους καταναλωτές για τα 20 χρόνια εμπιστοσύνης τους και τους προσκαλεί να επωφεληθούν των μοναδικών ενεργειών που υλοποιεί από τις 14 Νοεμβρίου έως 19 Νοεμβρίου, σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της.
Η Praktikerπροσφέρει δωροεπιταγές αξίας € 1.000, σε 20 τυχερούς καταναλωτές, οι οποίοι θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση. Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι οι αγορές άνω των € 50. Οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν τις δωροεπιταγές σε όλα τα καταστήματα Praktiker.
Επίσης, η εταιρεία προχωρά σε επιλογή δημοφιλών προϊόντων διαθέτοντάς τα στην μοναδική τιμή των €20. Ειδικότερα, οι καταναλωτές μπορούν να ανανεώσουν το σπίτι τους αγοράζοντας προϊόντα όπως χαλιά, ηλεκτρικές σκούπες, γραφεία, σετ λαμπτήρων οικονομίας και μαγειρικά σκεύη, καθώς και να υποδεχτούν τις γιορτές με νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην τελική τιμή των €20.
Η Praktiker Hellas, στη διάρκεια των 20 ετών επιτυχημένης λειτουργίας της, στέκεται στο πλευρό των καταναλωτών, προσφέροντας ποικιλία ιδεών και λύσεων, με προϊοντικές προτάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη για προσιτές αγορές στη διαρκώς αυξανόμενη Do It Yourself τάση της εποχής.
Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.praktiker.gr.