Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 21:52

Αξιοποίηση ακινήτων στην αγορά Κυπαρισσίας από το νοσοκομείο

Γράφτηκε από τον
Αξιοποίηση ακινήτων στην αγορά Κυπαρισσίας από το νοσοκομείο

Την αξιοποίηση των ακινήτων του που βρίσκονται στην κεντρική αγορά της Κυπαρισσίας σχεδιάζει το νοσοκομείο της πόλης. Πρόκειται για δύο κτήρια που έχει στην ιδιοκτησία του το νοσηλευτικό ίδρυμα επί της οδού 25ης Μαρτίου και  Χριστιανουπόλεως.
Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει συνάντηση του υποδιοικητή του νοσοκομείου Πάνου Μπόζου με το δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια για αυτό το θέμα. Ο κ. Μπόζος μας τόνισε ότι τα δύο αυτά κτήρια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ζωή της πόλης αφού βρίσκονται στο κέντρο της αγοράς της, για αυτό και για την αξιοποίησή τους θέλουν να υπάρχει και η άποψη της δημοτικής αρχής.
Επισήμανε μάλιστα ότι τα δύο αυτά κτήρια που βρίσκονται πλάι το ένα στο άλλο εδώ και πολλά χρόνια έχουν μείνει αναξιοποίητα και ρημάζουν. Υπογράμμισε ότι πρόκειται για καταπληκτικά κτηριακά συγκροτήματα με ιδιαίτερο χαρακτήρα αλλά και ένα καταπληκτικό αίθριο χώρο στο πίσω μέρος τους ο οποίος μπορεί να αναδειχθεί. Το συνολικό τους εμβαδό είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.  Στο ισόγειο  μπορούν να λειτουργήσουν καταστήματα, όπως και σήμερα, ενώ στον όροφο μπορούν να γίνουν γραφεία -κάποια από τα οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και ο δήμος.


NEWSLETTER