Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012 13:17

H Vodafone και η Sony Computer Entertainment Europe ανακοινώνουν την αποκλειστική τους συνεργασία για σύνδεση 3G του νέου PlayStation®Vita

Γράφτηκε από την
H Vodafone και η Sony Computer Entertainment Europe ανακοινώνουν την αποκλειστική τους συνεργασία για σύνδεση 3G του νέου PlayStation®VitaΣυνδεθείτε στην απόλυτη εμπειρία mobile gaming που σας δίνει το PlayStation®Vita με Vodafone 3G, οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή

Η Vodafone και η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσαν τη σύναψη συνεργασίας, με την οποία η Vodafone Ελλάδας, αποτελεί τον προτιμώμενο πάροχο συνδεσιμότητας 3G για το νέο PlayStation®Vita (PS Vita), στην Ελλάδα.

Με τις υψηλές ταχύτητες και την ευρεία κάλυψη που προσφέρει το κορυφαίο δίκτυο της Vodafone, οι χρήστες του PlayStation®Vita (PS Vita) με Vodafone 3G θα μπορούν να απολαμβάνουν υπέροχη και απρόσκοπτη εμπειρία σύνδεσης όπου και αν βρίσκονται. Το μοντέλο PlayStation®Vita (PS Vita) με Vodafone 3G θα διατίθεται από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Sony Hellas, με κάρτα SIM της Vodafone, ώστε οι χρήστες του να μπορέσουν να απολαύσουν αμέσως την εμπειρία του social gaming εν κινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης, τη δυνατότητα να προμηθευτούν το μοντέλο PlayStation®Vita (PS Vita) με Vodafone 3G, απευθείας από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone, αλλά και από το online κατάστημά της. Επιπλέον, οι πελάτες της Vodafone θα λάβουν ένα κωδικό κουπονιού PlayStation®Network για λήψη του παιχνιδιού αγώνων ταχύτητας, με οχήματα αντιβαρύτητας WipEout 2048, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση από το PlayStation®Store.

Η υψηλή ποιότητα του δικτύου της Vodafone ενισχύει την εμπειρία του mobile gaming και θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του PlayStation®Vita (PS Vita) με Vodafone 3G να αναμετρηθούν με τους φίλους τους και με παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο. Χάρη στην υποστήριξη 3G και Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι με τον κόσμο του PlayStation και τους συμπαίκτες φίλους τους, μέσω των εγκατεστημένων εφαρμογών gaming και κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει το σύστημα PlayStation®Vita (PS Vita).

Με την εφαρμογή “near” του PlayStation®Vita (PS Vita), οι χρήστες θα μπορούν να ανακαλύπτουν τα παιχνίδια που παίζουν άλλοι χρήστες PlayStation®Vita (PS Vita) γύρω τους. Η εφαρμογή ”near” καθιστά δυνατές ποικίλες λειτουργίες gaming βάσει της τοποθεσίας, όπως αυτή του «gifting», με την οποία οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται και να αφήνουν εικονικά αντικείμενα, όπως προσωποποιημένα μηνύματα και εικόνες, σε διάφορες τοποθεσίες που έχουν επισκεφτεί. 

Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν επαφή με τους φίλους τους, όπου κι αν βρίσκονται, χάρη στο “Party”, μία προεγκατεστημένη εφαρμογή στο PlayStation®Vita (PS Vita), η οποία παρέχει στους χρήστες δυνατότητες επικοινωνίας κατά τη διάρκεια διαδικτυακών παιχνιδιών ή περιήγησης στο Διαδίκτυο. Οι χρήστες του PlayStation®Vita (PS Vita) με Vodafone 3G θα μπορούν επίσης να μένουν συνδεδεμένοι και να ενημερώνουν την κατάστασή τους στο παιχνίδι μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για το Facebook, το Twitter και το FourSquare.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστόφορο Σαραγά (Senior Manager της Sony Europe Limited, d.t. Sony Hellas): «Με το social gaming και τη συνδεσιμότητα να αποτελούν την ‘καρδιά’ του PlayStation®Vita (PS Vita), είναι σημαντικό να συνεργαστούμε με έναν κορυφαίο πάροχο, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι οι χρήστες θα απολαύσουν εμπειρία 3G υψηλής ποιότητας. Η συνεργασία μας με τη Vodafone θα επιτρέψει στους χρήστες του PlayStation®Vita (PS Vita) στην Ελλάδα να βρίσκονται διαρκώς συνδεδεμένοι στο PlayStation Network, με τους φίλους και τα αγαπημένα τους παιχνίδια, οπουδήποτε και εάν βρίσκονται».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Vodafone συνεργάζεται με τη Sony και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές, να απολαμβάνουν, εκτός από τις πρωτοποριακές λύσεις επικοινωνίας του δικτύου Vodafone, και μοναδικές στιγμές mobile gaming. Μέσα από τη νέα μας συνεργασία με τη Sony, αλλά και τις απεριόριστες δυνατότητες του δικτύου μας, με την εκτεταμένη κάλυψη 3G που παρέχει, προσφέρουμε στους καταναλωτές αξιόπιστη εμπειρία mobile gaming, οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή», δήλωσε o κ. Σπύρος Σίδερης, Terminals Senior Manager της Vodafone Ελλάδας.

Τα μοντέλα PlayStation®Vita (PS Vita) (WiFi) και PlayStation®Vita (PS Vita)με Vodafone 3G και Wi-Fi θα διατίθενται από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Sony Hellas, καθώς και τα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα vodafone.gr/psvita και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον αγοράς τους για το νέο PS Vita.

Για περισσότερες πληροφορίες για το PS Vita, καθώς και για τον κωδικό κουπονιού PlayStation®Network, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το gr.playstation.com/psvita και το vodafone.gr/psvitaNEWSLETTER