Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 20:14

Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας: Σεμινάριο για την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα στην ψηφιακή εποχή

Γράφτηκε από την
Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας: Σεμινάριο για την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα στην ψηφιακή εποχή

Σεμινάριο για την "αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα στην ψηφιακή εποχή" διοργανώνει το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους διαθέτουν ήδη τη δική τους επιχείρηση ή σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στο μέλλον.
Οι τίτλοι των θεματικών που θα παρουσιαστούν είναι οι ακόλουθοι:
• Σχεδιασμός ιστοσελίδας
• Τηλεργασία
• Google advertising & SEO
• Digital & social media marketing
Το σεμινάριο που ξεκινά στις 12 Φεβρουαρίου, είναι συνολικής διάρκειας 12 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
Για εγγραφές και περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στα 27210 25700 και 6985-666456 και μέσω e-mail στο info@kaem.gr. Επίσης μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο www.kaem.gr.
Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας δημιουργήθηκε το 2016, από το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή - Κολέγιο Περρωτής. Σκοπός του κέντρου είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα της Μεσσηνίας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική κοινωνία το ΚΑΕΜ στηρίζονται σε επιστημονικά δεδομένα εφαρμογής παραγωγικών διαδικασιών και υπηρεσιών, καθώς και στην αθροιστική εμπειρία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στον τομέα της Βιωματικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας προσφέρει επίσης συμβουλευτική ίδρυσης νέας και ανάπτυξη υπάρχουσας επιχείρησης.


NEWSLETTER