Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 08:04

Aπό σήμερα παγκόσμια παρουσίαση αυτοκινήτου: 20.000 στελέχη της VW στην Costa Navarino

Γράφτηκε από την
Aπό σήμερα παγκόσμια παρουσίαση αυτοκινήτου: 20.000 στελέχη της VW στην Costa Navarino

Στη Μεσσηνία -στην Costa Navarino ειδικότερα- ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, η παγκόσμια παρουσίαση του νέου Volkswagen Passat στους εμπορικούς αντιπροσώπους της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας από όλη την υφήλιο.

Μαζί με το Passat θα προβληθεί και η Μεσσηνία σε όλο τον κόσμο, αφού αντιπρόσωποι από κάθε γωνιά της γης θα έρθουν για να δοκιμάσουν το νέο αυτοκίνητο.

Εξυπακούεται ότι και τα άμεσα οικονομικά οφέλη είναι τεράστια για τη Μεσσηνία αφού σε μια δύσκολη περίοδο και εκτός τουριστικής σεζόν, χιλιάδες επισκέπτες θα κρατήσουν ανοιχτά τα ξενοδοχεία και τα μαγαζιά του νομού. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας της Volkswagen, «το "Passat Experience" θα διαρκέσει εννέα εβδομάδες, από τις 6 Οκτωβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου. Περίπου 20.000 άτομα θα φιλοξενηθούν στην Costa Navarino, καθιστώντας αυτό το συνέδριο ως το μεγαλύτερο που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η Volkswagen για το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες τις πτυχές των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και άνεσης που διαθέτει το νέο Passat. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία για εκτενή δοκιμαστική οδήγηση, καθώς σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχουν στη διάθεση των συμμετεχόντων περισσότερα από 200 Passat, με διαφορετικούς κινητήρες και εξοπλισμό. "Η εκδήλωση στην περιοχή της Μεσσηνίας είναι μια δέσμευση προς την Ελλάδα, τους τοπικούς εταίρους μας και τους ανθρώπους εκεί", δήλωσε ο Anders Sundt Jensen, επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας Μάρκετινγκ Επιβατικών Αυτοκινήτων της Volkswagen και συμπλήρωσε:

"Να τονίσουμε ότι οι τοπικοί συνεργάτες μας βοήθησαν πολύ στην οργάνωση και πολλά ξενοδοχεία επέκτειναν τη λειτουργία τους για τον σκοπό αυτό. Η τοποθεσία επιλέχθηκε με μεγάλη προσοχή και στο πνεύμα του “Think Blue”, την φιλοσοφία της μάρκας που αφορά στην οικολογική συνείδηση. Το ξενοδοχείο που επιλέξαμε για την εκδήλωση αυτή είναι βαθύτατα προσηλωμένο στη βιωσιμότητα και την οικολογική υπευθυνότητα"».

Υπενθυμίζεται ότι το "Westin Resort" στην Costa Navarino αναγνωρίστηκε με το Βραβείο Αειφορίας (EHMA - Sustainability Award) από το Diversey Care το 2013 και τιμήθηκε με το Green Key 2013 οικολογικού σήματος, που τιμά τη δέσμευση για το περιβάλλον και την εφαρμογή των οικολογικά βιώσιμων έργων στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

 


NEWSLETTER