Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011 12:34

Βραβείο ποιότητας για το άγριο σύκο της Πυλιακής Γης

Γράφτηκε από την

ια περισσότερο από 1 χρόνο οι συνεργάτες και ο διευθυντής κ.Ηλίας Μαμαλάκης του περιοδικού OLIVE BBC, αναζητούν, δοκιμάζουν και επιλέγουν για να παρουσιάσουν μέσα από τις σελίδες τους ποιοτικά προϊόντα μικρών ή μεγαλύτερων Ελλήνων παραγωγών, που θεωρούν ξεχωριστά. Στο αποτέλεσμα αυτής της έρευνας, τα προϊόντα που ξεχωρίζουν, διακρίνονται με το ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ OLIVE.

 

Το Γλυκό Κουταλιού ΆΓΡΙΟ ΣΥΚΟ που παράγει το εργαστήριο της Πυλιακής Γης Μ.ΕΠΕ διακρίθηκε με το 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ στην κατηγορία ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ κ’ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ.

 

Πρόκειται για μωρά άγρια συκαλάκια δεμένα με ζάχαρη και λίγες σταγόνες λεμόνι. Είναι 100% χειροποίητα παρασκευασμένα και παστεριωμένα με τον παραδοσιακό τρόπο, χωρίς προσθήκη οποιονδήποτε τεχνητών συντηρητικών, ακόμη και χωρίς προσθήκη γλυκόζης.

 

Η Πυλιακή Γη Μ.ΕΠΕ, με έδρα τη Γιάλοβα Πυλίας, είναι μία μικρή εταιρεία που παράγει παραδοσιακά εδέσματα άριστης ποιότητας με αγνά, τοπικά υλικά πάντα με σεβασμό στη γαστρονομική ιστορία και στην παράδοση του τόπου μας.

 

Το βραβευμένο Γλυκό Κουταλιού ΆΓΡΙΟ ΣΥΚΟ, η γλυκιά & μεθυσμένη ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΩΝ, η πολυσυζητημένη μαρμελάδα Φράουλα & Μανταρίνι, το λικέρ Ελιάς είναι μερικά από τα προϊόντα της, τα οποία έχουν λάβει τις καλύτερες κριτικές όχι μόνο από τους σημαντικότερους γευσιγνώστες και ειδικούς στο χώρο της γαστρονομίας, αλλά και τους από πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

 

Μπαλαφούτη Γιάννα

 


NEWSLETTER